Επιτέλους αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη.

Θα πρέπει κατά την ταπεινή μας άποψη, ο Πρωθυπουργός της Χώρας και πρόεδρος της πατριωτικής κεντροδεξιάς παράταξης Κ. Μητσοτάκης, όσο και αν τον γλύφουν τα διπλοπρόσωπα τσανάκια, να καταλάβει ότι στην ΝΔ υπάρχουν και πατριώτες και κάποια στιγμή να τους λάβει και αυτούς υπόψη.

Και όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Μητσοτάκης, επιτέλους απέκτησε αντιπολίτευση. Θα μου πείτε εσωκομματική, ναι γιατί όχι. Ο λόγος είναι φυσικά ότι καβάλησε το καλάμι ο Κυριάκος και αρχίζει να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Δείγματα ότι κάτι παίζει στο εσωκομματικό της ΝΔ είναι η τοποθέτηση του Κ. Καραμανλή στην Αλεξανδρούπολη για το Αιγαίο και την Θράκη και η προχθεσινή ξεκάθαρη δήλωση του Α. Σαμαρά ζητώντας από τον Κυρικάκο Μητσοτάκη να αφαιρέσει το επίμαχο άρθρο από το νομοσχέδιο επιμένοντας ότι η κυβέρνηση είχε δεσμευθεί πριν τρεις μήνες ότι δεν θα γίνουν νομιμοποιήσεις μεταναστών.

Επιτέλους λοιπόν δύο πατριώτες πολιτικοί προσπαθούν να του βάλλουν φρένο και εκτιμούμε ότι ο Σαμαράς θα πρέπει ευθέως να πιέσει τον Μητσοτάκη για την συμπεριφορά του στα Εθνικά θέματα και μη μου πει κανένας πώς η αλλοίωση του πληθυσμού, όχι μόνο από την ασταμάτητη παραβίαση των συνόρων από τους λαθρομετανάστες αλλά και η προσπάθεια νομιμοποίησης τους, δεν είναι Εθνικά θέματα.

Επιτέλους ο Κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να δίνει λόγο και στην βάση και τα στελέχη
του. Κανένας δεν είπε να μην χρησιμοποιεί ικανά στελέχη από άλλους πολιτικούς χώρους, όπως ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, όμως, δεν πρέπει για κανένα λόγο να απεμπολεί αυτά που πιστεύουν
τα στελέχη της ΝΔ, που πιστεύουν στον πατριωτισμό και τις λογικές της νοικοκυροσύνης.

Ο Κ. Μητσοτάκης, λόγω των πολλαπλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Χώρα, δεν έχει το περιθώριο να τα παρατήσει όλα και να προλειάνει 6 μήνες μετά την εκλογή του με το μεγάλο ποσοστό του 41% την επανεκλογή του το 2028.

Προηγείται η χώρα, τα προβλήματα της και οι προσπάθειες νοικοκυρέματος και όχι η υλοποίηση των δεσμεύσεων σε τρίτους.

Ορθά ο Καραμανλής και ο Σαμαράς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλων της Χώρας με τις επιλογές Μητσοτάκη.