ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΕΚΛΟΓΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Δ

Ακολούθησε το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, που αφορούσε σε εκλογή εκπροσώπων δημοτικών συμβουλίων στην Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ

Όσον αφορά στα αποτελέσματα, μετά από την εκλογική διαδικασία αναδείχθηκαν 7 μέλη από την συμπολίτευση, 3 από την παράταξης “Δύναμη για το Αύριο” και 2 από την παράταξη “Μπροστά”.

Συγκεκριμένα από την συμπολίτευση (Η Ξάνθη αλλιώς) αναδείχθηκαν οι κ. Θεοδωρίδου, Ευστρατίου, Κυρπόγλου, Παυλίδου, Πεπονίδης, Ταρενίδης και Γκαγκαλίδης.

Από την παράταξη “Δύναμη για το Αύριο” αναδείχθηκαν οι κ. Τσέπελης Μαν, Φανουράκης και Αμβροσιάδης, ενώ από την παράταξη “Μπροστά ” οι κ. Μελισσόπουλος και Λύρατζης.

 

 ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ Ο Γ. ΖΕΡΕΝΙΔΗΣ –

ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ

 

Ακολούθως, συζητήθηκε ο “ορισμός μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ)”.

 

Αναλυτικότερα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΞ Ξάνθης, απαρτίζεται από τους κ. Ζερενίδη (πρόεδρος), Παυλίδου, Ηλιάδη, Γουναρίδη, Παπαδόπουλο, Ι. Καμαρίδη, Μελισσόπουλο, Μαιδάνογλου, Αλεξία Γκιρτζίκη, Καμπερόπουλο και Άκρατο.

 

Αναπληρωματικά μέλη ορίζονται οι κ. Θεοδωρίδου, Χατζηαντωνίου, Τσάπαλης, Κυρπόγλου, Τσέπελης Μαν., Παππάς, Γρηγοριάδης, Χρηστάκη, Κανζίζογλου και Σαμαράς.

 

 ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Ακολούθησε το θέμα αναφορικά με τον “ορισμό μελών Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΙΔ με την επωνυμία: «Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας Δήμου Ξάνθης.

Η νέα σύνθεση έχει ως εξής:

Πρόεδρος η Δέσποινα  Θεοδωρίδου – Αντιπρόεδρος ο κ. Κατσούλης.

Τα μέλη που ορίστηκαν είναι οι κ. Γιάνναρου, Νικολαίδου, Δρασκίδου, Γρηγόρη, Ταρενίδης, Λομβαρδέα Μ. Αντωνιάδης Αν, Τερζίδου, Λύρατζης.

Τα αναπληρωματικά μέλη είναι οι κ. Κυρπόγλου, Παυλίδου, Βογιατζή, Μουσταφά Ογλού Ιν, Ψαρά, Μπογιάρ, Ευστρατίου, Σπάρταλης, Παππά Σ., Χαμαλίδου Σ. και Παπαδόπουλος Β

 

ΑΙΡΕΤΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΝ ΣΔΑΝΞ

Λίγο αργότερα, συζητήθηκε ο “ορισμός αιρετών αντιπροσώπων Δήμου Ξάνθης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης (ΣΔΑΝΞ)

Από την παράταξη της πλειοψηφίας προτάθηκε οι Ηλίας Κοτόπουλος (νέος Πρόεδρος), Μουσταφά Ογλού Ινάτς, Πεπονίδης, Θεωδωρίδου, Παυλίδου, Χατζηαντωνίου, ενώ από την μειοψηφία προτάθηκε ο κ. Ιγιαννίδης.

Αντίστοιχα ως αναπληρωτές, προτάθηκαν οι κ. Ηλιάδης, Μπογιάρ, Ευστρατίου, Γιάνναρου, Τσάπαλης, Τσορμπατίδης και από την μειοψηφία ο κ. Αμβροσιάδης.