176 βουλευτές με την υπογραφή τους διέλυσαν την Ελληνική οικογένεια όπως την ξέραμε

76 ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ

Απείχαν οι βουλευτές της μειονότητας.

Με 176 ψήφους στο «τσεπάκι» του ο Κ. Μητσοτάκης αλλάζει την εικόνα της Ελληνικής οικογένειας αφού πλέον θα μπορεί να παντρεύεται άνδρας με άνδρα και γυναίκα με γυναίκα.

 

Πώς ψήφισαν τα κόμματα, πόσοι βουλευτές απείχαν από την ψηφοφορία – Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του αστικού κώδικα και άλλες διατάξεις»

Υπερψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών υπό τον τίτλο «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του αστικού κώδικα και άλλες διατάξεις». Απείχαν από τη διαδικασία 46 βουλευτές.

Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο με 176 υπέρ και 76 κατά. Ψήφησαν 254 βουλευτές. Δύο βουλευτές ψήφισαν «παρών». Έτσι, ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών αποτελεί πλέον νόμο του κράτους.

«Πέρασε» το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών – Πώς ψήφισαν τα κόμματα

Όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υπερψήφισαν το νομοσχέδιο, ενώ 11 βουλευτές του απείχαν από την ψηφοφορία. Συγκεκριμένα απείχαν οι: Λιακούλη, Χνάρης, Καζάνη, Πουλάς, Μιχαηλίδης, Παρασκευαΐδης, Σταρακά, Κωνσταντινόπουλος, Μπαράν, Πάνας, Νικολαΐδης. Από τον ΣΥΡΙΖΑ απείχε μόνο ο Παύλος Πολάκης. Από τη Νέα Αριστερά απείχαν οι δύο μειονοτικοί βουλευτές της.

 

Τι προβλέπεται από τον νέο νόμο του κράτους

Με τον νέο νόμο, όπως έχει διευκρινίσει ο εκ των εισηγητών του νομοσχεδίου, υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, «εισήχθη η ισότητα στον πολιτικό γάμο, δηλαδή πρόσβαση στο θεσμό του πολιτικού γάμου για όλους τους Έλληνες πολίτες, χωρίς διακρίσεις, και ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού».

Ο νέος νόμος «προστατεύει τα συμφέροντα των παιδιών ρυθμίζοντας ζητήματα οικογενειακού δικαίου σε οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών». Αντιθέτως, «δεν επεκτείνουμε το δικαίωμα της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (και την παρένθετη μητρότητα) στα ζευγάρια ανδρών».

«Ο στόχος επετεύχθη» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά από τη λήξη της συνεδρίασης.

Αυτό που μένει πλέον για το μέλλον της χώρας αφού ο συγκεκριμένος σκοπός επετεύχθη με Πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη, να δούμε και αν θε πετύχει και κάποιο σκοπό που να θεραπεύει την ολοένα και ποιο δύσκολη καθημερινότητα των πολιτών.

Εκτός αν ο Κ.  Μητσοτάκης σκοπεύει να συνεχίσει το έργο των προκατόχων του αλλάζοντας τους Έλληνες με λαούς που αντέχουν στην πείνα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ

Αφού ο Πρωθυπουργός της Χώρας, έλυσε το σοβαρό πρόβλημα της Κοινωνία; βάζοντας τους βουλευτές να εγκρίνουν με την ψήφο τους τον γάμο μεταξύ ανδρών και γυναικών, καιρός είναι νομίζουμε ότι πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά και με τα προβλήματα που ταλανίζουν και τους υπόλοιπους Έλληνες οι οποίοι πεινάνε, οι δουλειές τους δεν πάνε καλά, η παιδική βία είναι στο «φόρτε» της και οι λαθρομετανάστες αλώνοντας τα σύνορα της Χώρας μας έχουν στήσει πάρτι στην Ομόνοια.

Κανένας δεν είπε σε κανέναν τι να κάνει στο κρεβάτι του. Αυτό είναι άλλο και να απασχολήσεις την κοινωνία κοντά ένα χρόνο τώρα με τα παντρολογήματα των ομοφυλοφίλων αφήνοντας την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού να βολοδέρνει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας αυτό δεν το θέλει ούτε ο Θεός.

Ένας Θεός που απαξίωσε ο κ. Πρωθυπουργός αφού δεν κάλεσε ούτε την εκκλησία σαν εκπρόσωπο του Θεού επί της γης στον διάλογο και άρα αντιλαμβάνεται και ο ποιο αγαθός πόσο λογαριάζει ο εν λόγω κυβερνήτης την θρησκεία.
Έτσι και αλλιώς η οικογένεια διαλύθηκε λόγω ακρίβειας και μένει μόνο το Πατρίδα να διαλυθεί…;;;;