Αυγά από χρυσάφι
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ Δ’ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ «ΚΑΡΤΑΛΙΑ» ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Όχι δεν γεννούν οι κότες στην Ελλάδα χρυσά αυγά, αλλά θα μπορούσε κάποιος να το πει και αυτό μιας και η Ελλάδα είναι η τέταρτη χώρα στον κόσμο με τα ποιο ακριβά αυγά και ενίοτε είναι χρυσά για τους εμπόρους της πείνας του Ελληνικού λαού.
Το ότι η ακρίβεια έχει επεκταθεί σε όλη την τροφική αλυσίδα το έχουν πάρει χαμπάρι όλοι οι Έλληνες καταναλωτές, όμως η τιμή του αυγού, στο χρηματιστήριο της αισχροκέρδειας στην χώρα μας, έσπασε όλα τα ρεκόρ.
Σύμφωνα με το Δελτίο ειδήσεων του Αντένα, η Χώρα μας είναι η τέταρτη ακριβότερη χώρα στον κόσμο στα αυγά.

Δυστυχώς για τούτον τον δύσμοιρο τόπο, αυτοί που εμπορεύονται την τροφική αλυσίδα των Ελλήνων πολιτών με τις ευλογίες της κυβέρνησης, γίνονται ποιο επικίνδυνοι και η αρπακτική τους διάθεση δεν έχει τελειωμό.

Όσο και αν αναρωτιέται ο μέσος Έλληνας πολίτης ποιος φταίει για αυτό το χάλι που οδηγεί στην κυριολεξία σε τροφοπενία τον Έλληνα πολίτη με χαμηλά εισοδήματα και ταρακουνάει τον οικογενειακό προϋπολογισμό της πάλαι ποτέ μεσαίας τάξης, η αλήθεια είναι μία και δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση.

Είναι λογικό να αποθρασύνονται τα «καρτάλια» της ΕΜΠΟΡΊΑΣ τροφικής αλυσίδας στην Ελλάδα, όταν ο αρμόδιος Έλληνας υπουργός βγαίνει με περισσό θάρρος στην τηλεόραση και λέει με θράσος ότι επέβαλε 50,000 πρόστιμο σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ ξένων συμφερόντων και οι δημοσιογράφοι , «τσανάκια» της ίδια παρέας με τον υπουργό, του λένε ΔΗΜΌΣΙΑ μπράβο κάνεις καλά την δουλειά σου και λησμονούν οι άθλιοι χειριστές του δημόσιου λόγου, ότι η εν λόγω διεθνής αλυσίδα στον Ελλαδικό Χώρα κατά μέσο όρο στο λεπτό, κερδίζει εκατομμύρια, λένε μπράβο στην κυβέρνηση που της επέβαλε 50,000 ευρώ πρόστιμο, δίνοντας της στην ουσία το δικαίωμα να συνεχίσει κλέβει την Ελληνική οικογένεια.

Οι δύο εξουσίες, εκτελεστική και αριθμός δημοσιογράφων της τέταρτης εξουσίας, πορεύονται αγκαλιασμένοι για να δώσουν μεγαλύτερη δύναμη στην οικονομική εξουσία που «ταΐζει» τις άλλες δύο και χωρίς μάλιστα να δίνουν τον ελάχιστο φόρο στα κρατικά ταμεία και εύλογα αναρωτιέται ο Έλληνας μικρομεσαίος επαγγελματίας πώς όταν το κράτος, για τα δικά του οικονομικά δεδομένα, του επιβάλλει εξοντωτικά πρόστιμα για την παραμικρή φορολογική του ατασθαλία υποχρεώνοντας τον στην ουσία να κλείσει την επιχείρηση του και να πεινάσει η οικογένειά του και από την άλλη, στην ουσία επιβραβεύει τον ξένο επενδυτή για την αισχροκέρδεια, βάζοντας του ένα πρόστιμο της τάξης των 50,000 ευρώ, τότε σίγουρα το κράτος θέλει να τον κλείσει, να τον στείλει στην φτώχεια και να τον αφανίσει.

Δυστυχώς αυτά σκέπτονται οι Έλληνες μικροί επιχειρηματίες όταν βλέπουν την κυβέρνηση να «στηρίζει» στην ουσία την αισχροκέρδια των μεγάλων τροφικών αλυσίδων . Νοιώθουν ντροπή που είναι Έλληνες.