Γ. Τσιτιρίδης μία μία εκπληρώνει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις

 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις  στους οικισμούς Σέλινο, Σούνιο, Σέλερο και Λευκόπετρα, διώχνοντας επιτέλους την σκόνη το καλοκαίρι και την λάσπη το χειμώνα που έμπαινε στα σπίτια και τις αυλές των χωριανών.

Η ικανοποίηση καταγράφεται στις αντιδράσεις των δημοτών στους παραπάνω οικισμούς αφού τα χρόνια του Τσολακίδη, όλο άσφαλτος έπεφτε και άσφαλτος δεν έπεφτε.

Ο Γ. Τσιτιρίδης πρώτα μελετάει, παίρνει τις εγκρίσεις, υπογράφει τις συμβάσεις και μετά ανακοινώνει την έναρξη και την ημερομηνία υλοποίησης – λήξης των έργων όμως, δεν σταματάει μόνο εκεί, αφού δεν αφήνει παραπονεμένο το φίλαθλο κοινό των οικισμών και η ανάρτηση του Απόλλωνα Διομήδειας τα λέει όλα.

Διαβάστε την σχετική ανάρτηση

 

Ο χρήστης Απόλλων Διομηδειας αισθάνεται χαρούμενος στην τοποθεσία Γήπεδο Διομηδείας.

Ευχάριστα νέα για την ομάδα μας μιας και υλοποιήθηκε το έργο κατασκευής κερκίδας 150 θέσεων και είναι πλέον σχεδόν έτοιμες να χρησιμοποιηθούν.

Κάποιες μικρές λεπτομέρειες που πιστεύουμε μέχρι την Κυριακή και στο εντός έδρας παιχνίδι μας με τον Ηρακλή Ζυγού Β θα μπορούμε να της εγκαινιάσουμε…

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αβδήρων και τον κύριο Τσιτιριδη Γεώργιο Politessedrasi Avdera  για την οικονομική στήριξη.

Πλέον οι φίλαθλοι μας θα έχουν το δικό τους μέρος για να στηρίζουμε της προσπάθειες των παικτών μας…