Ιρφάν Χατζηγγενε: Βάφω τις διαγραμμίσεις των δρόμων. ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ

Δυστυχώς, η Ξάνθη ζει στην εποχή που θα πρέπει να χειροκροτεί για το αυτονόητο.

Ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ιρφάν Χατζηγγενέ στην προσπάθειά του να καλύψει το πολιτικό κενό έργου και λόγου, σε ανάρτησή του στο facebook αποζητά το χειροκρότημα.

«Άβε  Καίσαρ»

Ποιο αναλυτικά αναφέρει στην ανάρτηση του λησμονώντας προφανώς ότι είναι υποχρέωση του να είναι οι δρόμοι ασφαλείς και φυσικά οι διαγραμμίσεις να φαίνονται. Βέβαια θα πρέπει να πράξει το ίδιο όχι μόνο στους δρόμους του ορεινού όγκου όπου με την βοήθεια εξωγενών παραγόντων έχει εκλεγεί. Ας ρίξει και καμμιά ματιά προς τους δρόμους των πεδινών.

Ξεκίνησε η χάραξη διαγραμμίσεων στο οδικό δίκτυο της ΠΕ Ξάνθης.

Πρόκειται για την υλοποίηση μιας ακόμη προεκλογικής μας δέσμευσης καθώς η Ασφάλεια των πολιτών αποτελεί πρωταρχικό μέλημά μας.

Είναι γεγονός οτι σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της ΠΕ Ξάνθης – και ειδικά στα πλέον ορεινά ή απομακρυσμένα- οι διαγραμμίσεις ήταν είτε ελλιπείς, είτε είχαν ξεθωριάσει εντελώς με την πάροδο του χρόνου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθίσταται δύσκολη, αλλά κυρίως επικίνδυνη η διέλευση των οχημάτων και να μεγαλώνει σημαντικά ο κίνδυνος ατυχημάτων.

Οι παρεμβάσεις μας βελτιώνουν σημαντικά την κατάσταση και φυσικά ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ακόμη περισσότερες παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών.