Μιχάλη Κουρτίδης. Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σε όλον τον κόσμο!!!Εύχομαι υγεία, ευτυχία, ομοψυχία, ειρήνη και δημιουργικότητα»!!!

Λιτά, σεμνά, όπως αρμόζει σε έναν που υπηρέτησε την πατρίδα επί 35 χρόνια, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Μιχάλης Κουρτίδης που γεννήθηκε στην Ξάνθη, στέλνει τις ευχές του και με λίγα ξεκάθαρα λόγια, ζητά από τους Έλληνες Πολίτες με την ψήφο τους, να εκπροσωπήσει επάξια την Χώρα μας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ποιο συγκεκριμένα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής αναφέρει στο σημείωμά του.

Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.

Ας ανατρέξουμε λοιπόν στην πενταετία που μας πέρασε και ας κρίνουμε τους Ευρωβουλευτές τους οποίους ο Ελληνικός Λαός έχει εκλέξει ως εκπροσώπους του στην Ευρωβουλή.

Σκάνδαλα επί σκανδάλων (Καϊλή κλπ) , ψήφισαν την κατάργηση του VETO , ψήφισαν την μείωση κατά 250.000.000 ετησίως των επιδοτήσεων στην αγροκτηνοτροφία, δεν ψήφισαν κυρώσεις κατά της Τουρκίας και πολλά άλλα, κάνοντας ανθελληνική πολιτική κατά της ίδιας μας της χώρας.

Δεν πήραν καμία θέση κατά της λαθρομετανάστευσης αντιθέτως ψήφισαν την νομιμοποίησή τους…. Έχουν όμως το θράσος να ζητούν πάλι την ψήφο των Ελλήνων ενεργώντας υποκριτικά με γέλια και φανφάρες.

ΕΡΩΤΗΣΗ Φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών των Ελλήνων πολιτών;;;; ΟΧΙ.

– ΜΟΝΟΝ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΡΑΓΚΟΣ έδωσε μάχες υπέρ των Ελλήνων και της Ελλάδος με τον οποίον συνεργάστηκα αυτή την πενταετία άψογα στέλνοντάς του διάφορα θέματα – προβλήματα του τόπου μας προς επίλυση και τα οποία είχαν αίσιον τέλος.

Ευελπιστώ σε αυτήν την πενταετία να μου δοθεί η δύναμη του Ελληνικού Λαού να εκπροσωπήσω επάξια ως Ευρωβουλευτής και να απαιτήσω λύσεις για τα συμφέροντα της χώρας μας!!! Σας ευχαριστώ για την στήριξη!!!

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΚΔΟΤΗ

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω τον Μ. Κουρτίδη εδώ και 30 χρόνια που είχα την τύχη να συνεκαπαιδευτώ μαζί του στην Λαμία αρκετές δεκαετίες πίσω, και ανεξάρτητα από το ποια είναι τα πολιτικά ή κομματικά πιστεύω του καθενός, εγώ θα αναφερθώ στον άνθρωπο Μ. Κουρτίδη.
Βασικά δουλεύει και στηρίζει έμπρακτα τους συνανθρώπους του. Ταλαιπωρεί την σκέψη του στο πώς να στηρίξει συνανθρώπους του και ποτέ, από τα νεανικά του χρόνια που τον γνωρίζω, δεν αρνήθηκε να στηρίξει κανέναν, είτε ήταν συνάδελφος, είτε όχι, όπως, ποτέ δεν έκανε πίσω, όταν επρόκειτο να πραγματοποιήσει μία επικίνδυνη αποστολή, αφήνοντας -στην ασφάλεια -τους νεότερους πυροτεχνουργούς.
Και όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και συνταξιοδοτήθηκε μετά από 35 χρόνια υπηρεσίας, εργάστηκε και εργάζεται σκληρά σε δικές του αγροτικές εργασίες, χωρίς να παραλείπει να στηρίζει συνανθρώπους του με  μεγάλο προσωπικό κόστος τις περισσότερες φορές.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ.
ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ, ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ