Είστε καλεσμένοι σε γάμο και ήρθε η στιγμή να αποφασίσετε τι δώρο θα κάνετε στο ζευγάρι. Μπαίνετε σε σκέψεις για το αν αυτό που θέλετε να αγοράσετε, το έχουν ήδη. Αν δεν έχετε στενή επαφή και δεν βρίσκεστε συχνά σπίτι τους, είναι λογικό να μην ξέρετε τι τους λείπει ή τι είδη έχουν. Αν υπάρχει έστω και μια μικρή οικειότητα, καλό είναι να τους ρωτήσετε. Αν πάλι δεν υπάρχει, πάρτε αυτό που εσείς θέλετε ή δώστε ένα ποσό χρημάτων. Ό,τι και να πάρετε, η παρουσία σας είναι που μετράει για το ζευγάρι!

Μερικές ιδέες για δώρο γάμου είναι:

Λευκά είδη

Μια τεράστια κατηγορία προϊόντων που πάντα θα είναι χρήσιμη. Ακόμα και να έχουν κάποια από αυτά, δεν θα είναι άχρηστα μερικά ακόμα. Ένα ζευγάρι σεντόνια με μαξιλαροθήκη σε χρώματα που να ταιριάζουν με το δωμάτιο. Μπορεί να συνδυαστεί  και με ένα κουβερλί. Μιας και είμαστε στο χώρο της κρεβατοκάμαρας, ωραίο δώρο είναι οι κουρτίνες υπνοδωματίου. Ακόμα και να έχουν ήδη κουρτίνες, θα χρειαστεί κάποια στιγμή να τις βγάλουν για να πλυθούν. Επίσης ένα σετ πετσέτες μπάνιου είναι πολύ χρήσιμο γιατί όλα αυτά είναι αναλώσιμα και κάποια στιγμή θα χαλάσουν. Τέλος, τα ριχτάρια καναπέ είναι ένα πολύ πρακτικό δώρο. Λειτουργούν και σαν διακοσμητικά αλλά και σαν προστατευτικά για τυχόν λεκέδες στο υπάρχον ύφασμα του καναπέ.

Ηλεκτρικές συσκευές

Είναι μια safe επιλογή, αφού οι ηλεκτρικές συσκευές είναι πλέον απαραίτητες για ένα σπίτι. Μια ηλεκτρική σκούπα ή μια σκούπα ρομπότ για να καθαρίζεται το σπίτι με ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου, μια κουζινομηχανή για να φτιάχνουν τις αγαπημένες τους συνταγές, μια καφετέρια για να φτιάχνουν τον πρωινό τους καφέ και να μην μπαίνουν σε έξτρα έξοδα. Υπάρχουν χιλιάδες προϊόντα που θα βρείτε σε αυτή την κατηγορία, οπότε πηγαίνετε σε ένα κατάστημα και ανάλογα τα χρήματα που διαθέτετε, αγοράστε το αντίστοιχο προϊόν.

Σερβίτσια

Είναι ένα δώρο που τα τελευταία χρόνια αρχίζει να μειώνεται. Ίσως επειδή το ζευγάρι μένει ήδη μαζί πριν παντρευτεί άρα έχει αγοράσει τα απαραίτητα πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα. Αν όμως γνωρίζετε πως το ζευγάρι δεν έχει ακόμα δικό του σπίτι και ψάχνει άμεσα, είναι ένα δώρο που θα το εκτιμήσουν και θα το χρησιμοποιήσουν εξ’ αρχής.

Δώρα εμπειρίας

Εδώ θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν διάφορα. Θα ξεκινήσουμε με ένα πιο basic που είναι αεροπορικά εισιτήρια για ένα ταξίδι που είχαν εκφράσει ότι θέλουν να πάνε. Τώρα πάμε σε κάτι πιο extreme που είναι μια ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο, μια κατάδυση ή ακόμα και μια βόλτα με αερόστατο. Πριν κάνετε ένα τέτοιο δώρο, βεβαιωθείτε ότι κανένας από τους δύο δεν έχει υψοφοβία ή οποιαδήποτε άλλη φοβία.