Γ. Καλτσάς: «Η Ελλάδα είναι μία ευρωπαϊκή χώρα, πυλώνας σταθερότητας για την Ευρώπη. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε ενωμένοι, θα εδραιώσουμε την ψήφο εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού».

Εκδήλωση με τους υποψηφίους Τσιόδρα, Σακελλάρη και Νουρτζάν Σούλογλου.

Οι υποψήφιοι τόνισαν στην συγκέντρωση φίλων-μελών του κόμματος πως δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο ενόψει των Ευρωεκλογων της 9ης Ιουνίου

Το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαΐου 2024 στις 9  οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Δημήτριος Τσιόδρας και Βασίλειος Σακελλάρης βρέθηκαν στο καφέ – μπαρ «Κυβερνείο» για μία συζήτηση επί Ευρωπαϊκών θεμάτων. Μαζί τους ήταν και η υποψήφια ευρωβουλευτής από την Ξάνθη, Νουρτζάν Σούλογλου.

Παρόντες ήταν, επίσης  ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ορφέας Γεωργίου και ο Κώστας Τσιαγκλιώτης,  Συντονιστής Τομεαρχών και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και αιρετοί, φίλοι-μέλη του κόμματος και μέλη της οργάνωσης της νεολαίας. «Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο! Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μία μάχη για μία νίκη εμπιστοσύνης», τόνισαν.

Γ.Καλτσάς: «Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε ενωμένοι, θα εδραιώσουμε την ψήφο εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού»

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης, Ιωάννης Καλτσάς απηύθυνε κάλεσμα σε όλους με σκοπό να στηρίξουν από κοινού με δυναμική παρουσία το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Η Ελλάδα είναι μία ευρωπαϊκή χώρα, πυλώνας σταθερότητας για την Ευρώπη. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε ενωμένοι, θα εδραιώσουμε την ψήφο εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού».

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΟΝΝΕΔ ΞΑΝΘΗΣ

Το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαΐου 2024, στις 9 οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Δημήτριος Τσιόδρας και Βασίλειος Σακελλάρης βρέθηκαν στο καφέ – μπαρ «Κυβερνείο» για μία συζήτηση επί Ευρωπαϊκών θεμάτων. Μαζί τους ήταν και η υποψήφια ευρωβουλευτής του τόπου μας, Νουρτζάν Σούλογλου.

Παρόντες ήταν, επίσης  ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ορφέας Γεωργίου και ο Κώστας Τσιαγκλιώτης ως  Συντονιστής Τομεαρχών και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές τόνισαν στην εισήγησή τους πως δεν υπάρχει περιθώριο για «χαλαρή» ψήφο, όλοι πρέπει να ψηφίσουμε στις 9 Ιουνίου με σκοπό να παραμείνει η πολιτική σταθερότητα, να έχουμε και τα επόμενα χρόνια μία ισχυρή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Το μήνυμα της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης είναι ξεκάθαρο:

«Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε ενωμένοι, θα εδραιώσουμε την ψήφο εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού. Θα ψηφίσουμε και θα βγούμε νικητές! Προχωράμε μπροστά, στηρίζουμε Νέα Δημοκρατία, Κυριάκο Μητσοτάκη!»