Συντροφιά με τον ποιοτικό καφέ, σε σταυροδρόμι συνάντησης μετατρέπεται το coffee minimo στην Μ. Καραολή & Τσιμισκή γωνία όπου πλέον όλο το κέντρο και η αγορά είναι στα πόδια σου.

Η επιλογή του επιχειρηματία Χ. Λεπτοκαρύδη, του σημείου οργάνωσης της επιχείρησης, παραπέμπει στην ανάγκη να δοθεί μία λύση για έναν καλό καφέ, μία ανάπαυλα στο πιεστικό πρόβλημα της καθημερινότητας.

Η λειτουργικότητα της επιχείρησης, ο εμπλουτισμός με ποιοτικό καφέ, σνάκς και ροφημάτων, η εκπαίδευση του προσωπικού και η οπτική επαφή με την κίνηση, ήταν αυτά που μέτρησαν στην επιλογή του χώρου.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που εκεί γίνονται συναντήσεις πολιτικών, επαγγελματιών, και φυσικά των Ξανθιωτών της περιφέρειας και όχι μόνο. Οι δημόσιες υπηρεσίες είναι μία ανάσα δρόμος από το σημείο και η αγορά είναι στα πόδια του επισκέπτη. Ένα διάλυμα με έναν ποιοτικό καφέ, είναι απαραίτητο απολαμβάνοντας την κίνηση, την ζωή την ζωντάνια.

Χ. ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΔΗΣ Η ΗΡΕΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Με χαμηλού τόνους και σοβαρότητα, ο Χ. Λεπτοκαρύδης, διοικεί το σύνολο των επιχειρήσεων του στην Ξάνθη, ενώ παράλληλα, ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Τοπείρου, είναι συνοδοιπόρος του δημάρχου Θ. Μίχογλου και στηρίζει την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων των συνδημοτών του.