Σιγή ιχθύος από τους δημάρχους των παραλιακών δήμων Αβδήρων και Τοπείρου, Τσιτιρίδη και Μίχογλου, οι οποίοι αφού δρομολόγησαν τα μεγάλα έργα στους δήμους τους, έπεσαν, όπως μαθαίνουμε, με τα «μούτρα» στην οργάνωση των παραλιών τους.

Οι δύο δήμαρχοι κατάλαβαν την τελευταία διετία (μετά κορωνοϊό) ότι ο τουρισμός ενισχύει την τοπική οικονομία.

Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους όμως, μία άμυλα, πλανάτε στις παραλίες της Ξάνθης, και οι δήμαρχοι τρέχουν να ενισχύσουν την ασφάλεια και να καλλωπίσουν τις παραλίες τους, να καθαρίσουν οικόπεδα μην τους βρει κανένας μπελάς από τα υπουργεία, μιας και αυτά τους φορτώνουν υποχρεώσεις χωρίς τα ανάλογα «μπικικίνια» και τρέχουν και δεν φτάνουν.

Αυτός είναι ο λόγος που οι δύο δήμαρχοι τηρούν «σιγή ιχθύος».

Στην πολύχρονη πολιτική τους πορεία, ποτέ δεν έκαναν θόρυβο με τα λόγια.
Άφηναν, και αφήνουν, να μιλήσουν τα έργα τους.

Άλλωστε δεν είναι λίγος ο θόρυβος όταν οι μικροί τους δήμοι, ο ένας φέρνει χρηματοδότηση 4 εκατομμυρίων ευρώ «ζωντανά» για το δίκτυο ύδρευσης και ο άλλος, άλλα 4 εκατομμύρια για την ΔΕΥΑ και την αποχέτευση, συνολικά 8 εκατομμύρια στους παραλιακούς δήμους, που «τρέχουν» αυτό το χρόνο, κάνουν πάταγο και όχι θόρυβο. Από εκεί λοιπόν πηγάζει η «σιγή ιχθύος» μέχρι το επόμενο Μπαμ που προετοιμάζουν και οι δύο τους