Ο δήμος Ξάνθης επιβεβαιώνει και επίσημα τον «αρπακολατζίδικο» τρόπο λειτουργίας Τσέπελη

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

Ο δήμος Ξάνθης καλείται άμεσα να κοινοποιήσει, ποιες παιδικές χαρές δεν είναι πιστοποιημένες, για να γνωρίζουν οι γονείς πώς με δική τους ευθύνη παίζει το παιδάκι τους στα μη πιστοποιημένα παιγνίδια των παιδικών χαρών.

Και να λοιπόν πού μέσα από την επίσημη πλατφόρμα του δήμου Ξάνθης αποδεικνύεται ο τρόπος λειτουργίας της προηγούμενης δημοτικής αρχής της  οποίας τα μέλη  μετά περισσίας φωτογραφιζόταν μέσα στις παιδικές χαρές της Ξάνθης και δήλωναν πώς καμιά γειτονιά δεν θα μείνει χωρίς παιδική χαρά.

Ήταν τόσο μεγάλο το πάθος τους να δείξουν έργο μιας και … λεφτά υπήρχαν και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, που σχεδίαζαν παιδικές χαρές σε οικισμούς χωρίς παιδιά.

Ποιο συγκεκριμένα συνδημότησά μας μέσα από την πλατφόρμα του δήμου Ξάνθης ζήτησε να επισκευασθεί η παιδική χαρά πίσω από την Νομαρχία που έσπασε η αλυσίδα σε μία κούνια και η απάντηση του δήμου Ξάνθης λιτή και ξεκάθαρη.

Το τμήμα μας δεν μπορεί να πραγματοποιήσει την επισκευή των παιδικών χαρών για τους παρακάτω λόγους.

Δεν είμαστε πιστοποιημένοι κατασκευαστές τα οποία και το απαιτούν

Και δεύτερον δεν έχουν άδειες λειτουργίας οι παιδικές χαρές.

Με λίγα λόγια η προηγούμενη διοίκηση του δήμου της Ξάνθης με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο τον Μ. Τσέπελη και το «συνάφι» του, κατασκεύασαν παιδικές χαρές, επικίνδυνες για τα παιδιά του δήμου, χωρίς άδεια λειτουργίας, που αυτό συνεπάγεται πώς αν κάποιο παιδάκι πάθει κάποιο ατύχημα, την ευθύνη έχει ο γονιός και κανένας άλλος μετά την παραδοχή από την σημερινή διοίκηση του δήμου της Ξάνθης ότι δεν είναι πιστοποιημένος επισκευαστής και ότι δεν υπάρχει άδεια λειτουργίας των παιδικών χαρών.

Το θέμα πλέον που «σήκωσε» ο Μαχητής και σύμφωνα με δικές του πληροφορίες πήρε το δρόμο για τις δικαστικές αίθουσες, και έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη, θα πρέπει να σημάνει συναγερμό στους συνδημότες μας με μικρά παιδιά, όπου και θα πρέπει να έχουν το νου τους μη συμβεί κάποιο ατύχημα στο παιδί τους την ώρα του παιγνιδιού. Προφανώς και θα βρουν το δίκιο τους με αγωγή προς τα μέλη της παλιάς διοίκησης και θα χρειαστεί να μπλέξουν στον κυκεώνα της δικαιοσύνης μέχρι να δικαιωθούν.

Το ζητούμενο πλέον είναι πώς οι παιδικές χαρές του δήμου Ξάνθης θα πιστοποιηθούν και θα αδειοδοτηθούν για να μπορούν οι γονείς να επιτρέπουν στα παιδιά τους να παίζουν, διότι ως γνωστόν, το παιγνίδι είναι αυτό που τα βοηθά να μεγαλώσουν.

Τέλος ο δήμος Ξάνθης (σημερινή διοίκηση) καλείται άμεσα να κοινοποιήσει ποιες παιδικές χαρές δεν είναι πιστοποιημένες για να γνωρίζουν οι γονείς πώς με δική τους ευθύνη, παίζουν τα παιδάκια τους στα μη πιστοποιημένα παιγνίδια των παιδικών χαρών.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ