Όμιλος Επιχειρήσεων Αγγούσογλου: Συμβάλει στην τοπική οικονομία

 

Όμιλος Επιχειρήσεων Αγγούσογλου με την πολυετή παρουσία στην αγορά της Ξάνθης και όχι μόνο, δραστηριοποιείται στον χώρο εμπορίας, επισκευής και service αυτοκινήτων με τις υπερσύγχρονες κάθετες Μονάδες του.

Έχει την δυνατότητα προμήθειας των ανταλλακτικών σε πάρα πολύ λογικές τιμές, καθώς και την τοποθέτηση τους. διαθέτοντας σε παρακαταθήκη αυτά που παρουσιάζουν την μεγαλύτερη κίνηση.

Είναι σε εξέλιξη το φανοποιείο και βαφείο των επιχειρήσεων Αγγούσογλου όπου πλέον στην κυριολεξία καθετοποιείται η παροχή υπηρεσιών στον χώρο του αυτοκινήτου.

Το ένα συνεργείο και η βάση του Ομίλου βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας πίσω από τον υποσταθμό της ΔΕΗ, το δεύτερο συνεργείο βρίσκεται στον Εχίνο της Ξάνθης και ήδη βρίσκεται στην πορεία υλοποίησης της δεύτερης φάσης στην Κομοτηνή μια κάθετης μονάδας η οποία θα συμπεριλαμβάνει service – επισκευή και εμπορία οχημάτων.

 

Εξειδικευμένοι τεχνίτες αναλαμβάνουν το service και την επισκευή των οχημάτων

 

Οδική βοήθεια. Μέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της AGOUSOGLOY GROUP

Ασφάλειες αυτοκινήτων που προς το παρών συνεχίζουν την λειτουργία τους στα υφιστάμενα γραφεία με την επωνθμία REDTIS – ΑΓΓΟΥΣΟΓΛΟΥ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Ασφαλιστικό Γραφείο στην Τσιμισκή 45, Ξάνθη, 67100, ΞΑΝΘΗΣ και τηλ. επικοινωνίας το 2541073337

Εισαγωγή & Εμπορία ανυψωτικών μηχανημάτων. Η ANGOUSOGLOY GROUP αναλαμβάνει την εισαγωγή και διάθεση από την Ε.Ε. και εκτός αυτής, πάσης φύσεων ανυψωτικών Μηχανημάτων με εγγύηση και συντήρηση της ίδιας της εταιρείας.

Εισαγωγή γυάλινων συσκευασιών με δυνατότητα της επιλογής του πελάτη. Η συνεργασία με Μεγάλες Εργοστασιακές Μονάδες σε Ανατολική Ευρώπη και Τουρκία δίνουν την δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει μέσα από μία πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων για τους οινοπαραγωγούς.

Ο ΑΧΜΕΤ ΑΓΓΟΥΣΟΓΛΟΥ  ένας νέος Ξανθιώτης που με στοχευμένα βήματα ανέπτυξε τις δραστηριότητες του ομίλου, δίνοντας άριστα αποτελέσματα και συμβάλλοντας έτσι, στην τοπική οικονομία.

 

Οι επιχειρήσεις Αγγούσογλου στην Ξάνθη με έναν υπολογίσιμο κύκλο εργασιών απασχολεί προσωπικό από τον νομό Ξάνθης, και οι πρώτες ύλες καθώς και τα παρελκόμενα των υπηρεσιών του, προμηθεύονται από την Ξάνθη.

 

Το μεγάλο πελατολόγιο των επιχειρήσεων του, επιτρέπει να σχεδιάζει τα βήματα του με γνώμονα πάντοτε την ενίσχυση της περιοχής μας.

 

Ένας όμιλος που στο ενεργητικό του έχει την οδική βοήθεια με έναν υπερσύγχρονο στόλο μεταφορικών και βοηθητικών οχημάτων, δίνοντας λύση σε προβλήματα ακινησίας των αυτοκινήτων των οδηγών.

 

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του ομίλου επιχειρήσεων ΑΓΓΟΥΣΟΓΛΟΥ, δίνει πάντοτε λύσεις χωρίς ο πελάτης να ταλαιπωρηθεί.

 

Στα άμεσα σχέδια του ομίλου είναι  η μεγάλη έκθεση αυτοκινήτων εμπορίας καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στον τεράστιο  ιδιόκτητο επαγγελματικό χώρο που φιλοξενεί τις δραστηριότητες του Ομίλου, στο 1ο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας, αριστερά πριν τον υποσταθμό της ΔΕΗ.