Απόγευμα τεχνών στο «Π»

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης (ΙΘΤΠ), προσκαλεί τις φίλες και τους φίλους την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, στις 19:00-21:00, σ’ ένα διαφορετικό απόγευμα τεχνών, στην αυλή της διατηρητέας Καπναποθήκης «Π».

 

Οι σπουδαστές των Εργαστηρίων Ζωγραφικής, Κεραμικής, Κοπτικής-Ραπτικής, Ξυλογλυπτικής και Φωτογραφίας, θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους, ολοκληρώνοντας τη φοίτησή τους για το Ακαδημαϊκό Έτος 2023-2024.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα Παιδικά Εργαστήρια καθώς και γι’ αυτά των Ενηλίκων, να συνομιλήσουν με τους διδάσκοντες και να γνωρίσουν το ανανεωμένο πρόγραμμα του Ιδρύματος.

Στη φιλοσοφία και στους σκοπούς του ΙΘΤΠ, το οποίο, το ερχόμενο φθινόπωρο, θα εορτάσει τη συμπλήρωση 25 χρόνων ζωής και προσφοράς στην Ξάνθη, στη γη της Θράκης, παραμένει η διάσωση και διάδοση στις νεότερες γενιές των παραδοσιακών τεχνών, αρμονικά συνδυασμένες με την καλλιέργεια σύγχρονων τρόπων καλλιτεχνικής έκφρασης και ανάπτυξης δεξιοτήτων.

Το ΙΘΤΠ, ευχαριστεί τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, το Κτήμα Βουρβουκέλη και τον Παιδικό Σταθμό «Μαγικό Αυλό» για την υποστήριξη και τη συμβολή τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε όλες και όλους για να υποδεχτούμε μέσα από την τέχνη, και το καλοκαίρι. Την Παρασκευή, Πάμε «Π»!