ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΙ  «ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ”

-Κόλαφος η δήλωση του Μιχάλης Χρήστος Κακουλιδης για τα τοπικά πολιτικά στελέχη

Σύμφωνα με τον Ίασμο Νέα και Απόψεις, με απόφαση της δικαιοσύνης δικαιώθηκε η Π.Α.Ε. Ποντίων Θρυλορίου.

Ποιο συγκεκριμένα αναφέρει στην δημοσίευση: Αχός βαρύς, σπαρακτικές κραυγές ακούγονται, διότι μας τελείωσε ο Αθλητικός-Πολιτιστικός Σύλλογος “Φίλαθλοι Φενέρμπαχτσε Δυτικής Θράκης” με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κομοτηνής, που αποφάσισε τη διάλυσή του.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη κινήθηκε αυτεπάγγελτα λόγω του απαράδεκτου όρου “Δυτική Θράκη” στην ονομασία του, ενώ οι μόνοι που είχαν το κουράγιο να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη-κατά του εμφανώς προκλητικού γεωγραφικού όρου στην ονομασία Συλλόγου- ήταν η Π.Α.Ε. Ποντίων Θρυλορίου και ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Μιχάλης Χρήστος Κακουλιδης , ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: “Έδωσα έναν αγώνα απέναντι σε ένα σύστημα που επικρατεί στην Κομοτηνή εδώ και χρόνια υπό την ανοχή και την συνεργασία ακόμη, τοπικών πολιτικών στελεχών από όλα τα κόμματα τα οποία με την υπόγεια πρόσβαση σε αυτό έπαιρναν πριμ ψήφων στις εκλογές και δεκάδες χρόνια του χαϊδεύαν τα αφτιά κάνοντας πως δεν τρέχει τίποτα… Στην αρχή δεν με πίστεψε κανείς. Στη συνέχεια με κοιτούσαν περίεργα και στο τέλος με απειλούσαν με προφανές στοιχείο τον φόβο τους καθώς έσπασα ένα ταμπού 40 χρόνων και ένα πολύ δυνατό σύστημα 30 ετών το οποίο κανείς δεν τολμούσε να αγγίξει. Επιτέλους, η πρώτη νίκη πήρε σάρκα και οστά καθώς πλέον θα ακολουθήσουν και άλλες”.

Θυμίζουμε, πως προ μηνών ο απαγορευμένος πια Σύλλογος είχε διοργανώσει δεξίωση εγκαινίων παρουσία του Γενικού Προξένου της Τουρκίας κ. Αϊκούτ Ουνάλ.