Την Παρασκευή 31 Μαΐου,  η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κα. Ιωάννα Λυτρίβη, επισκέφτηκε το Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» στο Μαγικό Δήμου Αβδήρων,  συνοδευόμενη από τον Βουλευτή Καβάλας, κ. Μακάριο Λαζαρίδη, και τον Βουλευτή Ξάνθης, κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη.

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής η Υφυπουργός ενημερώθηκε για την εκπαιδευτική, πολιτιστική και κοινωνική δράση του Κέντρου, το διαρκές ενδιαφέρον του για την ενίσχυση της λειτουργίας και των δράσεων των τοπικών  κοινωνικών και εκπαιδευτικών δομών, αλλά και τη συνδρομή του στη συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων του Ομίλου ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ.

 

Στη συζήτηση που ακολούθησε, παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου του Ομίλου ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ, κ. Αθανάσιου Δημίου, διαπιστώθηκε σύμπνοια προθέσεων μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης του Ομίλου, όσον αφορά την αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και τη σύνδεσή της με τις ευκαιρίες και τις ανάγκες της αγοράς εργασίας στην περιοχή μας.

 

Η συνάντηση έκλεισε με ανανέωση της επαφής, καθώς η συνδρομή στις προσπάθειες της Πολιτείας για τον εκσυγχρονισμό της Παιδείας κρίνεται αναγκαία.