ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ 02 ΙΟΥΝ 2024

 

2 Ιουνίου 2024. Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία στον Ι.Ν Ιωακείμ & Άννης στις ΘΕΡΜΕΣ (Λουτρά )

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία στον Ι.Ν Ιωακείμ & Άννης στις ΘΕΡΜΕΣ (Λουτρά ), σύμφωνα με το Πρόγραμμα «Εκκλησιασμοί σε Ιερούς Ναούς στα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης 2024». Ιερούργησε ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σπάρταλης , στο ψαλτήρι βρισκόταν τα μέλη του Παραρτήματος Ταξχος ε.α. Νικόλαος Αραμπατζής, Ανχης ε.α. Νικόλαος Αντωνόπουλος , ο κ. Λεωνίδας Βλασακούδης και ο κ. Αθανάσιος Τσανόπουλος.

 

Τη Λειτουργία παρακολούθησαν ο Ταξίαρχος Διοικητής της 29 Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ, πολλά μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης με επικεφαλής τον Πρόεδρο Υπτγο ε.α. Ιωάννη Κουτσαϊμάνη καθώς και 100 και πλέον πιστοί, φίλοι του Παραρτήματος που μετακινήθηκαν στις Θέρμες δωρεάν με 2 λεωφορεία που εξασφάλισε το Παράρτημα και με δικά τους οχήματα.

 

Μετά τον εκκλησιασμό, προσφέρθηκαν, από το Παράρτημα ΕΑΑΣ Ξάνθης, σε όλο το εκκλησίασμα, καφές και κεράσματα από την κα Ξανθοπούλου Γεωργία εις μνήμη του εκλιπόντος συζύγου της μέλους του Παραρτήματος μας Δημητρίου, σε τοπικό κατάστημα του χωριού. Στη συνέχεια οι περισσότεροι γευμάτισαν, συμβάλλοντας έτσι και στην μικροοικονομία του τόπου.

 

Ευχαριστούμε το ταξιδιωτικό Γραφείο ΤΑΣΙΟΣ Travel Ο.Ε, που διέθεσε δωρεάν το ένα από τα δύο λεωφορεία, για την μεταφορά των εκκλησιαζομένων, τους ιεροψάλτες, που συνετέλεσαν στη Θεία Λειτουργία, την κα Ξανθοπούλου Γεωργία που προσέφερε εδέσματα και τα μέλη του Παραρτήματος Ταξχο ε.α. Νικόλαο Αραμπατζή, Σχη ε.α Μιχαήλ Παπανικολάου, Σχη ε.α. Γεώργιο Σωτηριάδη και Επχο ε.α. Αναστάσιο Αλέκογλου που βοήθησαν στην προετοιμασία του Ιερού Ναού για τη Θεία Λειτουργία.

 

Ευχαριστούμε όλες και όλους που συμμετείχαν στον Εκκλησιασμό συμβάλλοντας στην απρόσκοπτη συνέχιση του Προγράμματος «Εκκλησιασμοί σε Ι.Ν. στα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης 2024»