Κρέας Χοιρινό
Κατηγορία αλλαντικού Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από αυτοτελή κομμάτια κρέατος
Παραγωγή Επιλεγμένο χοιρινό μπούτι, καπνισμένο σε ξύλο οξιάς
Διατήρηση στους 4ο C
Διάρκεια ζωής 90 ημέρες
Ανάλωση σε 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας
Βραβεία & Πιστοποιήσεις Χάλκινο, οργανοληπτική αξιολόγηση 2014
Στην αγορά Διαθέσιμο σε συσκευασία των 200 g* (φέτες) και σε ολόκληρο κομμάτι 3,3 kg* για επαγγελματική χρήση
Στο πιάτο Δεν απαιτείται μαγείρεμα.
Καταναλώνεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, σε λεπτοκομμένες φέτες και είναι ιδανικό για χορταστικά σάντουιτς, ιδίως με μαύρο ψωμί, πλατό αλλαντικών, pizza, σάλτσες για ζυμαρικά, finger food
Στο ποτήρι Συνδυάζεται με:
Κρασί: λευκά κρασιά περασμένα από βαρέλι, από Ασύρτικο ή Chardonnay και ροζέ κρασιά από Ξινόμαυρο
Μπίρα: Weiss (σταρένιες), βελγικές Tripel ή μαύρη καβουρντισμένη Kostritzer
Αποστάγματα: τσίπουρο χωρίς παλαίωση από κόκκινες ποικιλίες σταφυλιών και Premium Vodka

*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν


Διαθρεπτική αξία ανά 100 g

 

Ενέργεια kcal / kJ 132 kcal / 553 kJ
Λιπαρά 8 g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 1 g
Εκ των οποίων σάκχαρα 0 g
Πρωτεΐνες 14 g
Φυτικές ίνες < 1 g
Αλάτι 2,5 g