Πρόταση-μαμούθ ύψους 22 εκατ.της Ίπσουιτς στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη!

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε ευρώ των Άγγλων για τον διεθνή επιθετικό – Τις επόμενες ημέρες ο 24χρονος φορ υπογράφει νέο συμβόλαιο με το «τριφύλλι» με… βασιλικές αποδοχές

 

Ο Παναθηναϊκός δείχνει με τον πλέον έμπρακτο τρόπο πόσο πολύ θέλει να παραμείνει στο δυναμικό του ο Φώτης Ιωαννίδης, προκειμένου να ηγηθεί της προσπάθειας να επιστρέψει το «τριφύλλι» στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ενδεικτικό αυτού αποτελεί το γεγονός ότι οι «πράσινοι» είπαν «όχι» σε μία πρόταση-μαμούθ της Ίπσουιτς για τον Έλληνα διεθνή στράικερ.

Πιο συγκεκριμένα, προ ημερών έφτασε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ πρόταση 22 εκατ. ευρώ από τον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος, ως γνωστόν, από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ.

Μένει να δούμε αν η Ίπσουιτς θα επανέλθει με νέα προσφορά για τον διεθνή επιθετικό.

Άλλωστε από τον τελικό ανόδου έβαλε στα ταμεία της το ποσό των 200 εκατ. ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες ημέρες Παναθηναϊκός και Ιωαννίδης θα υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας, με αναπροσαρμογή στη χρονική διάρκεια και τα χρήματα του 24χρονου επιθετικού, ο οποίος θα γίνει, αν όχι ο πιο ακριβοπληρωμένος, ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του «πράσινου» ρόστερ!