Όταν οι νέοι δεν έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους τότε …

Παπανδρέου ένας πολιτικός που κατέστρεφε την Ελλάδα με το πρώτο μνημόνιο, Τσίπρας  που ξεπούλησε την Μακεδονία κάνοντας την  «αριστερίλα» μόδα και στο «καπάκι» ένας Μητσοτάκης που έκανε φτωχότερους τους Έλληνες όπως την δεκαετία του 50 – 60

Πολλοί είναι αυτοί που δεν θέλουν να δουν την πραγματική εικόνα που παρουσιάζουμε και ίσως κάποιοι μας πούνε μηδενιστές.

Εμείς απλά λέμε αυτό που πιστεύουμε καταγράφοντας την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες και φυσικά οι επιχειρήσεις οι οποίες ρισκάρουν ακόμη και την λειτουργία τους.

Για να μην παρεξηγηθούμε και χαρακτηριστούμε από ανθρώπους που η πραγματικότητα ή τα προσωπικά τους συμφέροντα μας χαρακτηρίσουν ακραίους, δηλώνουμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τα άκρα. Είμαστε ψηφοφόροι της κεντροδεξιάς παιδιώθεν.

Αφού λοιπόν αυτό το ξεκαθαρίζουμε στην λογική ότι στην Ελλάδα δένουμε το μέλλον μας με πολιτικά πρόσωπα και όχι με τις πράξεις τους – πράγμα που μας επιτρέπει να μην θέλουμε να δούμε την πραγματικότητα – ίσως, κάνοντας την αυτοκριτική μας ως ψηφοφόροι, να δούμε μέσα από αυτά τα πρόσωπα την καθημερινότητά μας που παρόλες τις δυσκολίες λέμε «δεν βαριέσαι» και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το μέλλων των παιδιών μας να κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Και ακόμη μια ποιο σκληρή πραγματικότητα για την χώρα μας.

Όταν οι νέοι δεν έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, τότε εμείς οι παλιότεροι πρέπει να ξανά – ζυγιάσουμε τα πράγματα και να αλλάξουμε ότι μπορεί να αλλάξει για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.

Και επειδή οι αλήθειες δεν μας αρέσουν λέμε οι πολίτες που τράβηξαν και τραβούν τα πάνδεινα από τα τρία προαναφερόμενα πρόσωπα που παίζουν πολιτικούς ρόλους ή που επιθυμούν να ξαναπαίξουν, με την ψήφο μας ας μην τους δώσουμε άλλη ευκαιρία να αποτελειώσουν την ψυχή του Έλληνα ψηφοφόρου.