Γ. ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΑΒΔΗΡΑ

Διαβάζοντας το πρόγραμμα των Δημοκρίτειων, βλέπουμε ότι ο δήμαρχος Γ. Τσιτιρίδης έβαλε σκοπό να μαζέψει όλον τον κόσμο από τις παραλίες στην πόλη των Αβδήρων όπου εκεί θα είναι η κεντρική σκηνή τω ν εκδηλώσεων καθώς τρανταχτά και αγαπητά ονόματα καλλιτεχνών κοσμούν το πρόγραμμα εκδηλώσεων όπως ο Ηλίας Βρετός, ο Γ. Κότσιρας και ο πασίγνωστος και ταλαντούχος καλλιτέχνης Γ. Μαργαρίτης, πλαισιωμένοι από αξιόλογες φωνές.

Δεν μιλήσαμε σχετικά για το θέμα των Δημοκρίτειων με τον δήμαρχο Αβδήρων όμως βλέπουμε την πρόθεσή του φέτος το καλοκαίρι φαίνεται ότι  έχει σκοπό να συγκεντρώσει τον κόσμο από τον νομό Ξάνθης και τις παραλίες στην πόλη των Αβδήρων.

Μία πρόταση. Δεν είμαστε ειδικοί αλλά ίσως στο επόμενο πρόγραμμα αν οργάνωνε περισσότερες εκδηλώσεις στο λιμάνι των Αβδήρων δίπλα στα αρχαία Άβδηρα ίσως ήταν καλύτερα.

Βεβαίως και υπάρχει  ο αντίποδας που λέει ότι στην πόλη των Αβδήρων υπάρχουν και οι επιχειρήσεις που κάπως πρέπει και αυτές να επιβιώσουν.

Είναι ένας γόρδιος δεσμός, δηλαδή η στήριξη των επιχειρήσεων στα Άβδηρα και τις γύρω περιοχές από την μία, και η ανάδειξη των Αρχαίων Αβδήρων.

Για να πούμε του στραβού το δίκιο δεν μπορούμε να βρούμε την εξίσωση.

Αν όμως κάποιος ειδικός συμβούλευε τον δήμαρχο, στην λογική του παντρέματος αυτής της πρότασης ίσως το αποτέλεσμα να ήταν θετικό.