Πριν από 4 χρόνια έκανε αίτημα στον Μ. Τσέπελη και ακόμη περιμένει λύση στο πρόβλημα του.

λόγος είναι ότι αν ο συμπολίτης μας γνώριζε τον χειρισμό του κομπιούτερ θα είχε κάνει το αίτημα του στην αντίστοιχη ηλεκτρονική πύλη του δήμου Ξάνθης και δεν θα αναζητούσε τρόπο επικοινωνίας με τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο να του πει το πρόβλημά του και να ζητήσει την συνδρομή του δήμου.

Ποιο συγκεκριμένα, ο εν λόγο συμπολίτης μας, που είχε κάνει γραπτώς το αίτημα συνδρομής από τον δήμο Ξάνθης και παρόλο που πέρασαν πέντε χρόνια και ο ίδιος ο Μ. Τσέπελης τον διαβεβαίωσε ότι ο δήμος με τις Τεχνικές του υπηρεσίες θα έκανε την παρέμβασή του αλλά το «ξέχασε».

Ζήτησε από εμάς να του πούμε με ποιόν τρόπο θα κλείσει ένα ραντεβού με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών να του θέσει το πρόβλημα του που δεν είναι άλλο ότι κάθε χρόνο πλημυρίζει από τα όμβρια ύδατα και παθαίνει ζημιές στο κτήμα του, λόγο ανάποδης κλίσης του δρόμου.  Τα νερά της βροχής πέφτουν μέσα στο κτήμα του και ζητά να γίνει κάποια σχάρα, κάποιος αγωγός μικρού μήκους για να στρέφει τα όμβρια ύδατα στο κανάλι και να μην πνίγεται το κτήμα του, τα λίγα ζωντανά του διαθέτει και οι ζωοτροφές.

Του είπαμε πώς αν κάνει το αίτημά του στην αντίστοιχή ηλεκτρονική πλατφόρμα, οι υπηρεσίες του δήμου Ξάνθης, είναι βέβαιο ότι θα επικοινωνήσουν μαζί του και θα προσπαθήσουν να λύσουν το πρόβλημά του.

Δυστυχώς όπως ο ίδιος μας είπε, δεν ξέρει να χειρίζεται τον υπολογιστή, είναι μεσήλικας και μας παρακάλεσε να τον φέρουμε σε επαφή με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Μάλιστα κάποιοι συνομιλητές του τον παρότρυναν, επειδή υπάρχει εδώ και πέντε χρόνια το αίτημά του στον δήμο να αποταθεί στις εισαγγελικές αρχές.

Τέλος, με παρέμβαση κοινού γνωστού, τέθηκε το πρόβλημα στον Αντιδήμαρχο καθημερινότητας τον Θωμά Ηλιάδη, πριν από λίγο καιρό έλαβε το αίτημα για λογαριασμό του συνδημότη μας, ο οποίος Ηλιάδης, ήδη είχε πάει στον τόπο, είδε την κατάσταση και ψάχνει τρόπο για να λύση το πρόβλημα και μπράβο του.

Συμπέρασμα. Ο Μ. Τσέπελης είχε γραμμένα τα προβλήματα της καθημερινότητας των συνδημοτών μας στα παλιότερα των υποδημάτων και προφανώς επειδή δεν είχε πολιτικό όφελος δεν έκανε παρέμβαση.

Συμπέρασμα δεύτερον: Ο Ηλιάδης είναι πανταχού παρών και είναι βέβαια ότι θα βρεί την λύση στο πρόβλημα του συμπολίτη μας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ