Ο πυρετός για το καθάρισμα των οικοπέδων. Ο Ν. Βογιατζής επί το έργο

ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ, ΜΕ «ΠΡΟΣΤΑΤΗ» ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,  «ΕΚΤΕΛΟΥΝ» ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Είναι γεγονός ότι οι Ξανθιώτες καθώς και οι πολίτες της υπόλοιπης Ελλάδας έπεσαν στην δίνη της απόφασης της κυβέρνησης, η οποία λέει ότι, όποιος δεν καθαρίσει το οικόπεδό του, θα του πάρει στην κυριολεξία το κεφάλι με τα βαρυά πρόστιμα που με απόφαση της επιβάλλει, άσχετα αν η ίδια η κυβέρνηση με τις αστοχίες της και την ανικανότητα της, επιτρέπει οι Έλληνες Πολίτες να καίγονται και να πνίγονται γιατί δεν κάνει την δουλειά της.

Το μόνο που κατάφερε η κυβέρνηση να κάνει άριστα τα δύο τελευταία χρόνια, είναι να τρομοκρατεί τους πολίτες στέλνοντας μήνυμα από το 112 με την ελπίδα ότι όταν οι πολίτες είναι τρομοκρατημένοι, δεν τολμούν να αναζητούν τις  ευθύνες της κυβέρνησης όταν αυτοί καίγονται ή πνίγονται.

Τέλος πάντων, αφού είναι διαταγή από το «σουλτανάτο» των Αθηνών, οι πολίτες θέλουν δεν θέλουν, εκτελούν την διαταγή του, και καθαρίζουν, έχουν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, τα οικόπεδά τους,  όπως καλή ώρα συμπολίτης μας που έβαλε τα μηχανήματα για να καθαριστεί το οικόπεδό του επιλέγοντας τον πιο κατάλληλο.

Και ο πιο κατάλληλος σε αυτή την περίπτωση είναι ο Ν. Βογιατζής με τα χωματουργικά του εργαλεία  και όπου χρειάζεται συνεργάζεται με άλλους συναδέλφους του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος του πελάτη του.

Πιάσαμε «επ αυτοφόρο» τον Ν. Βογιατζή να επιτελεί το έργο του.

Βέβαια, μέσα στην προσπάθεια του για καλύτερο αποτέλεσμα, ένα καλώδιο τηλεφώνου και ίντερνετ, ήταν στηριγμένο στα κλαδιά των δένδρων και των θάμνων με αποτέλεσμα όταν αυτό αποξηλώθηκε, η επιχείρηση που τροφοδοτούνταν από το συγκεκριμένο καλώδιο για τηλέφωνο και ίντερνετ, μοιραία αποσυνδέθηκε πράγμα που μπορεί να συμβεί στον καθένα.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, όπως ήταν λογικό, αποτάθηκε στην τηλεφωνική εταιρία για να επανασυνδέσει το τηλέφωνο και το ίνερνετ.

Η απάντηση που έλαβε ήταν ότι αυτό θα γινόταν μετά από 4 εργάσιμε ημέρες.

Ιδιωτική Πρωτοβουλία σου λέει, ή καλύτερα όταν οι εταιρείες τηλεφωνίας, μαζί με τις τράπεζες, προστατευμένες από το πολιτικό σύστημα, παριστάνουν τον νταβατζή στην οικονομία.

Αλήθεια, αν αύριο, σε μία δοσοληψία, ο επιχειρηματίας, δεν κόψει τιμολόγιο γιατί το ίνετερνετ είναι συνδεδεμένο με το POS, θα έρθει η εφορία, άλλο παρακλάδι της κρατικής μαφίας, και θα του πάρει το κεφάλι;

Α.Π.