Οζγκιουρ Φερχάτ. Ακόμη ένα «απολίθωμα» της Δημοκρατίας στην πόρτα της Θράκης

Λέει ψέματα:  «Όπως το κράτος θέλει οι πολίτες να ανταποκρίνονται άμεσα στις υποχρεώσεις τους, το ίδιο οφείλει να πράττει και το κράτος προς τους πολίτες, ειδικά σε ότι αφορά το νερό που αποτελεί πηγή ζωής και ατομικό ανθρώπινο δικαίωμα.

Τι ακριβώς δεν μας λέει το «αριστερό» εξαπτέρυγο του βαθέως κράτους της Γείτονος;

Μπορεί ο βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου(;;;) να έχει το δίκιο του στο όταν οι πολίτες είναι εντάξει απέναντι στο κράτος και το κράτος οφείλει να είναι εντάξει απέναντι στους πολίτες,  (Πάλι καλά που επικαλείται το κράτος που υπονομεύει όταν τον συμφέρει για να ρίξει τα «πολιτικά» (;) του πυροτεχνήματα γιατί στην κανονική του πορεία, δεν το θυμάται, αφού πολιτικά, λειτουργεί ως μοναχικός λύκος)… Λέει λοιπόν ο εν λόγο κύριος ότι για την έλλειψη υδροδότησης στα Αριαννά και τον Ίασμο φταίει το κράτος.

Ο εν λόγω κύριος, ξέχασε να πει ότι ο δήμος Ιάσμου και Αρριανών, από τότε που οι φωστήρες του ΠΑΣΟΚ, πιθανών σε συνεννόηση με εξωγενής παράγοντες, βλέπε Προξενείο, καθόρισαν να διοικούνται από μειονοτικούς δημάρχους, ελεγχόμενοι άμεσα από το βαθύ κράτος της Άγκυρας λειτούργησαν, με την ανοχή της Αθήνας, ως κράτος εν κράτει.

Οι εν λόγω δήμαρχοι εδώ και μία 20ετία περίπου,  περιχαρακώθηκαν και αυτοαπομονόθηκαν και έφτασαν σε σημείο να χρησιμοποιούν το πόσιμο νερό ως μέσω πίεσης της Ελλάδας, κατόπιν εντολών, για να δώσουν τροφή στην προπαγάνδα που λέει πόσο δύσκολα περνούν οι πολίτες της μειονότητας, για να το πάρουν οι φωστήρες της Τουρκικής προπαγάνδας και να το σέρνουν στα διάφορα FORA λέγοντας πώς η κακή Ελλάδα, ακόμη και το αγαθό που λέγετε νερό, το στερεί από την μειονότητα.

Έλα όμως που ήρθαν τα χρόνια και οι πολίτες του Ιάσμου, των Αριανών και της Μύκης, αδιαφορούν για τα πολιτικά «τερτίπια» των εγκάθετων του προξενείου και απλά θέλουν το νεράκι τους.

Βέβαια, τύποι σαν τον Οζγκιουρ, πληρωμένα φερέφωνα του βαθέως κράτους της Άγκυρας, πολιτικοί παλιάς κοπής, χρησιμοποιούν ακόμη την φράση ότι το κράτος της Ελλάδας πιέζει την μειονότητα ακόμη και με το νερό.

Ο φίλτατος Οζγκιουρ, καλό θα ήταν, πριν κάνει ακόμη μία παρόμοια δήλωση, να ψάξει τα «κιτάπια» των δημάρχων και να δει, πόσα χρήματα πήραν από το «κακό» κράτος της Ελλάδας, και πόσα ξόδεψαν για να φέρουν το νεράκι στα σπίτια των πολιτών.

Την τελευταία 20ετία ούτε ζήτησαν χρήματα από την Περιφέρεια και αν τα πήραν καθυστερούν επίτηδες την δημιουργία υποδομών μεταφοράς νερού στα σπίτια των πολιτών εφαρμόζοντας μέχρι κεραίας τις εντολές του Προξενείου.

Μόνο που τα χρόνια πέρασαν από αυτές τις λογικές και οι Έλληνες πολίτες είτε Χριστιανοί, είτε Μουσουλμάνοι, απαιτούν από τους δημάρχους τους το ύψιστο κοινωνικό αγαθό, το νεράκι στην πόρτα του σπιτιού τους και τα φερέφωνα τύπου Οζγκιουρ, μόνοι τους τα λένε μόνοι τους τα ακούνε. Οι πολίτες και βλέπουν και κατανοούν συμπεριφορές πολιτικών και τις καταδικάζουν στην κάλπη όσες πιέσεις και εκβιασμούς  αν δέχονται από τις «σκοτεινές» δημοκρατίες.