«Εκτέλεση» στο Ψυχικό

ΤΕΛΙΚΑ Η ΧΩΡΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ;

Όταν μέρα μεσημέρι γίνονται εκτελέσεις στους δρόμους από πληρωμένους δολοφόνους και αυτό, τα τελευταία χρόνια κατάντησε σχεδόν ρουτίνα, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το κράτος.

Όταν οι εκτελεστές συμβολαίων θανάτου αδειάζουν τους γεμιστήρες τους ανάμεσα σε πολίτες, παιδιά και μαγαζιά και εξαφανίζονται ανενόχλητοι και κανένας δεν γνωρίζει αν συνελήφθησαν ή όχι και το «παίζουν» τα τηλεοπτικά κανάλια επί ώρες, ως αυτόκλητοι Πουαρό, τότε σίγουρα δεν πάει κάτι καλά σε αυτή την χώρα.

Όταν η αστυνομία έχει αρχίσει ανθροποκηνηγητό για να συλλάβει τους αδίστακτους δολοφόνους και τα τηλεοπτικά «κατινάδικα» παρουσιάζουν, αναλύουν και βγάζουν συμπεράσματα θαρρείς και είναι ένα καλό φαγητό, επί ώρες, ααδιαφορώντας για το αν η κοινωνία δέχεται αυτού του είδους την ενημέρωση, τότε η αποστολή του ΕΣΡ έχει αποτύχει παταγωδώς και δεν λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των πολιτών για ενημέρωση, και αντί για αυτό, τα τηλεοπτικά «κατινάδικα» απομυθοποιούν το έγκλημα και εμφανίζουν ως επιτυχία την απάντηση στο ερώτημα γιατί ο δολοφόνος φορούσε κράνος και γάντια, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η έννοια της ενημέρωσης πάει περίπατο και η μόνη λύση του σκεπτόμενου πολίτη είναι να κλείσει τον δέκτη και καλύτερα να πάρει ένα βιβλίο ή μία εφημερίδα να διαβάσει παρά να επιτρέπει στους επιτήδειους του «γυαλιού» να του φυτεύουν μέσα στο μυαλό σκουπίδια.

Και κάποιο ευνομούμενο κράτος θα έπρεπε να επιβάλλει «φραγή» σε αυτές τις μεσημεριανές χυδαιότητες των τηλεοπτικών σόου τα οποία διαστρεβλώνουν την αλήθεια και απομυθοποιούν την σκληρότερη βία,  και υποκαθιστούν την δουλειά της αστυνομίας.

Άραγε ποιος υπουργός «εργοδότης» (;) αυτών των καναλιών, θα τολμήσει να φέρει νόμο στην βουλή που να βάζει κάποια φίλτρα για να προστατεύσει  την δουλειά της αστυνομίας.

Προφανώς αυτό το αλαλούμ «βολεύει» την κυβέρνηση γιατί αποπροσανατολίζει το μυαλό των πολιτών από τα πραγματικά προβλήματα που βιώνουν. Βλέπε ακρίβεια και στα Εθνικά Θέματα να επικρατεί μία περίεργη εικόνα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι δεν πάει καλά στην  ” χώρα όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα».

Α.Π.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ