Ανοίγει ο δρόμος στήριξης από τον δήμο Ξάνθης των επικουρικών γιατρών που θα προσληφθούν στο νοσοκομείο της Ξάνθης

Με ανάρτηση του ο επικεφαλής των ΜΠΡΟΣΤΑ Σ. Μελισσόπουλος εκφράζει την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της ομόφωνης απόφασης για παροχή κινήτρων στους επικουρικούς γιατρούς που θα υπηρετήσουν στο νοσοκομείο της Ξάνθης.

Ποιο συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτηση του

Με ιδιαίτερη χαρά, ύστερα από 1,5 χρόνο και μετά από επιμονή και υπομονή επαναφέροντας πάμπολλες φορές το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, επιτέλους λάβαμε την ανακοίνωση από τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Κοντό ότι η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης για παροχή κινήτρων (300 ευρώ μηνιαίως για επίδομα στέγασης) εκ μέρους του Δήμου μας για τους επικουρικούς γιατρούς που θέλουν να έρθουν και να εργαστούν στο Νοσοκομείο μας, θα εφαρμοστεί πλήρως, ουσιαστικά και χωρίς κανένα νομικό πρόβλημα.

Ήταν μια μάχη επιχειρημάτων που τη δώσαμε ως Δημοτική Παράταξη με πείσμα για το καλό του Νοσοκομείου μας, για το καλό των πολιτών της ακριτικής Ξάνθης και κυρίως για χάρη του υπέρτατου αγαθού της υγείας που όλοι πρέπει να μεριμνούμε και να προστατεύουμε με κάθε τρόπο!!!

Αναμένοντας την πλήρη και πρακτική εφαρμογή της απόφασης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τόσο η Πολιτεία, όσο και ο Δήμος μας θα ήταν καλό να αναλαμβάνουν παρόμοιες πρωτοβουλίες για περιοχές όπως την Ξάνθη η οποία σύμφωνα με διεθνή στοιχεία έχει το χαμηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα όχι μόνο στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, αλλά και ανάμεσα στην ίδια την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σάββας Μελισσόπουλος

Δημοτική Παράταξη

ΜΠΡΟΣΤΑ