Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ

Πρέπει να πω ότι δεν είμαι ιδιαίτερα λάτρης των θεωριών συνωμοσίας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι το Ελληνικό Έθνος, απλά διοικείται από ανίκανους πολιτικούς, που στηρίζονται στην ανικανότητα των ψηφοφόρων να κοιτάξουν τριγύρω τους, για να δουν το κακό που γίνεται από το πολιτικό σύστημα που με την ψήφο τους στηρίζουν.

Αν δεν είναι αυτό, τότε μοιραία πάμε στις θεωρίες συνωμοσίας.

Δεν είναι λογικό όταν ένα κράτος γεννάει λιγότερους από ότι πεθαίνουν και αντί σαν κράτος να ενισχύσεις τους πολίτες, φέρνεις πολίτες άλλων κρατών, μουσουλμάνους οι οποίοι όχι μόνο δεν ενσωματώνονται στην Ελληνική πραγματικότητα, μετατρέπουν την Ελλάδα και τους Έλληνες, ακόλουθους της δικής τους πραγματικότητας.

Δεν είναι λογικό η υπογεννητικότητα να έχει χτυπήσει κόκκινο και εσύ σαν κράτος, αντί να ενισχύσεις την Ελληνική Οικογένεια, αφαιρείς πόρους και τους δίνεις ως «μπόνους» στους αλλόθρησκους που μπαίνουν παράνομα στην Χώρα.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, ως κράτος είσαι υπέρ της αύξησης της γεννητικότητας με την «βοήθεια» των λαθρομεταναστών, μία «γραμμή» που έχει υιοθετήσει η Ευρώπη των κτηνοβατών και της ανωμαλίας και αντί να στηρίξεις τα νεαρά ζευγάρια που πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα τα ίδια, χωρίς να έχουν την δυνατότητα να γεννήσουν και να μεγαλώσουν παιδιά, ψηφίζεις νόμους να παντρεύονται ανδρες με άνδρες και γυναίκες με γυναίκες. Η φύση λέει, ότι όταν άνδρας με άνδρα ή γυναίκα με γυναίκα όταν πέφτει στο κρεβάτι παιδιά δεν «πιάνουν».

Αλήθεια πόσο δύσκολο είναι να το αντιληφθεί αυτό η πολιτική ηγεσία;
Εκτός πια αν η κυβέρνηση που θέλει την υπογεννητικότητα, βρήκε κάποιο βότανο που θα ενισχύσει την τεκνοποίηση μεταξύ ανδρών με ανδρών και γυναικών με γυναικών.