Απαγόρευση εισόδου στον χώρο στάθμευσης του κτηρίου Γκαίρυ, λόγω εργασιών».

 

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ Ή ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΕ.

 

Θα μπορούσε να πει κάποιος, πώς είναι ευχάριστη η είδηση της αποκατάστασης του Γκαίρυ όπου από ένα άχρηστο κτηριακό συγκρότημα και ανενεργό, υπάρχει πρόθεση από την αντιπεριφέρεια να γίνει χρήσιμο και «ζωντανό».

Σαφώς και δεν έχουμε εικόνα έξω από την ανακοίνωση της Π.Ε. η οποία μιλά για καθαρισμό και αποκατάσταση, αλλά πέραν τούτου δεν γνωρίζουμε αν αυτό θα αφορά την αποκατάσταση προς χρήση από τους πολίτες   του Νομού ή απλά συντήρηση για να μην γκρεμιστεί και πάει αδιάβαστο.

Άλλωστε είναι νωπή η αποκατάσταση από τις προηγούμενες διοικήσεις του δήμου Ξάνθης που ξόδεψαν εκατομμύρια εκατομμυρίων για την αποκατάσταση του κτίριού του Μουζαφέρ Μπέη, και όταν τελείωσαν με την αποκατάσταση, το άφησαν να γκρεμιστεί γιατί δεν ήξεραν τι θα το κάνουν.

Αν είναι μία από ίδια, φυλάξτε τα χρήματα των πολιτών που θα δαπανήσετε για μια ώρα ανάγκης.

Με λίγα λόγια, αφού η εν λόγω παρέμβαση θα πληρωθεί από τα χρήματα των φορολογουμένων θα μπορούσε ίσως η κ. Μπρίκα, να μας δώσει μια εικόνα αναφορικά με την αποκατάσταση.

Ένας λόγος παραπάνω επειδή ο Ξανθιώτικος λαός γνωρίζει την δυσκαμψία της υπηρεσίας νεότερων μνημείων, θα ήταν καλό να γνωρίζουν αυτοί που πληρώνουν, δηλαδή οι πολίτες, να ξέρουν περί τίνος πρόκειται.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Π.Ε. Ξάνθης η οποία ζητά από τους πολίτες να απομακρύνουν τα ΙΧΕ αυτοκίνητά τους.

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 θα αρχίσουν εργασίες  καθαρισμού και αποκατάστασης του χώρου και του κτηρίου Γκαίρυ, απέναντι από το Κέντρο Υγείας Ξάνθης (πρώην ΙΚΑ). Ως εκ τούτου απαγορεύεται η είσοδος και η στάθμευση  όλων  των οχημάτων, οι δε βραχίονες εισόδου δεν θα ανταποκρίνονται στα τηλεχειριστήρια.

Επίσης, παρακαλούνται οι κάτοχοι των οχημάτων που έχουν σταθμεύσει στο χώρο να φροντίσουν για την απομάκρυνσή τους μέχρι την Τετάρτη  το πρωί.

 

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης

 

Πολυξένη Μπρίκα