Την απόκτηση του Θεόδωρου Τορομανίδη, ενός νέου και ιδιαίτερα ταλαντούχου αθλητή ανακοίνωσε ο ΑΟΞ, που συνεχίζει την ενίσχυση του δυναμικού του ενόψει των νέων αγωνιστικών υποχρεώσεων του.

«Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θεόδωρου Τορομανίδη. Επανέρχεται στην ομάδα με την οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο δώδεκα χρόνια μετά. Καλώς όρισες Θόδωρε» τονίζει ο ΑΟΞ σε ανακοίνωσή του.

Συνεργασία με τη διατροφολόγο Kαλδαρίδου Κική

Παράλληλα, ο ΑΟΞ ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη διατροφολόγο Kαλδαρίδου Κική.

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την συνεργασία της με την επιστήμονα διατροφολόγο Kαλδαρίδου Κική. Η Κική Καλδαρίδου είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακό στην Αθλητική διατροφή και εμπειρία στο χώρο της διατροφής πάνω από 10 έτη. Ως επιστημονικός συνεργάτης του συλλόγου μας θα έχει την εποπτεία της αντρικής ομάδας: 1) κάνοντας μετρήσεις σύστασης σώματος πριν και κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2) αναλαμβάνοντας τη διατροφική ανάλυση, αξιολόγηση και εκπαίδευση των αθλητών και τέλος οργανώνοντας ενημερώσεις σχετικά με την διατροφή και την μέγιστη αθλητική απόδοση» τονίζει ο ΑΟΞ σε ανακοίνωσή του.

Kαλδαρίδου Κική