Πολιτική σκοπιμότητα και στο λαθρομεταναστευτικό;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ «ΒΑΡΥΕΤΑΙ» ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

Τελικά ο λαθρομετανάστης είναι λιγότερο παραβάτης από τον διακινητή;

Δυστυχώς στην Χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, συμβαίνει και ετούτο. Από όλο το φάσμα της λαθραίας εισβολής ξένων πολιτών  στην Χώρα μας, τα αστυνομικά δελτία, οι ανακοινώσεις και τα ρεπορτάζ των πλυντηρίων της Ελληνικής Συνείδησης στα δελτία ειδήσεων των 8, θεωρούν ότι ο μόνος που πράττει κακούργημα είναι ο διακινητής ενώ ο λαθρομετανάστης που παραβιάζει τα σύνορα της Χώρας, αντιμετωπίζεται περίπου ως πρόσφυγας, ανεξάρτητα αν παραβίασε την Ελληνική Νομοθεσία περί παραβίασης των Ελληνικών συνόρων.

Αυτό και μόνο, ανοίγει την όρεξη, σε κάθε καρυδιάς καρύδι από οποιαδήποτε χώρα της Αφρικής και της Ασίας να περάσει ως λαθρομετανάστης και να «επεκτείνει» τις εμπορικές ή κακουργηματικές του δραστηριότητες, σε μία Χώρα του μπάστε σκύλοι, αλέστε και αλεστικά μη δίνεται.

Με λίγα λόγια, μπορεί να μην είμαστε νομικοί και να μην γνωρίζουμε τις λεπτομέρειας σε ότι αφορά την παραβίαση των συνόρων όμως, αυτό που επισημαίνουμε είναι ότι δεν είναι δυνατόν κάποιος πολίτης ξένης χώρας, συνοδευόμενος από διακινητή ή όχι, παραβιάζει τα σύνορα της Χώρας και άρα θα πρέπει να αντιμετωπισθεί ως παραβάτης και όχι ως πρόσφυγας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις περισσότερες χώρες που «εξάγουν» συνήθως τυχοδιώκτης, τεμπέληδες και τυχάρπαστος, δεν υφίσταται πόλεμος και άρα δεν έχουν την ιδιότητα του πρόσφυγα και όμως αυτοί οι άνθρωποι στην Ελλάδα, αποφεύγουν τις κυρώσεις και την απέλαση που προβλέπει ο νόμος.

Με λίγα λόγια η Ελλάδα μετατρέπει τους τυχοδιώκτες σε πρόσφυγες, γιατί «βαριέται» (;;;) να εφαρμόσει τους νόμους;;;;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ