Για 30 αργύρια και λίγα ψηφαλάκια κάποιοι ξεπουλούν την Θράκη

Τοπικά ΜΜΕ, τοπικό πολιτικό σύστημα και ο ωχαδερφισμός της τοπικής κοινωνίας, χαμένης μέσα στα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που της φόρτωσε έντεχνα το κεντρικό πολιτικό σύστημα, επιτρέπουν στο «κράτος εν κράτη» να Κοσσοβοποιεί  την Θράκη, αλώνοντας για αρχή την Ροδόπη.

Μεταφέρουμε αυτούσιο το κείμενο που ανάρτησε το Ίασμος Νέα και Απόψεις

Είχαμε την Τουρκοκύπρια να προκαλεί τον Ελληνισμό μέσα από πλατεία Κομοτηνής, είχαμε και την τουρκοσύναξη στη γιορτή “Χίλια” (σσ η οποία δεν ήταν,  αλλά έχει μετατραπεί σε τουρκοσύναξη)!

Είχαμε εκεί τον βουλευτή της Νέας Αριστεράς κ. Οζγκιούρ Φερχάτ να κάθεται δίπλα στον παράνομο “Μουφτή” και επικεφαλής του παραϊερατείου, είχαμε νταουλτζήδες και ζουρνατζήδες με το τουρκικό εθνόσημο στο στήθος, δεν είχαμε όμως κάτι άλλο!

Δεν είχαμε ΚΑΜΙΑ κάλυψη του αίσχους από τον ελληνόφωνο τοπικό Τύπο, που για πολλοστή φορά (σσ γιατί άραγε;;) εξαφάνισε γεγονότα που προφανώς γνώριζε,  για λόγους που όλοι εικάζουμε.

Σήμερα,  μετά την αντίδραση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το αιφνίδιο ξύπνημα της κυρίας Ρένας Δούρου του ΣΥ. ΡΙΖ.Α. που εξέφρασε την αγανάκτηση της, κάτι ψέλλισε ένα μέσο, ενώ άλλο αναφέρθηκε στον “Σπάρτακο”! Η κυρία Δούρου μάλιστα, κακίστως, έδωσε κομματική απόχρωση σε εθνικό θέμα, ξεχνώντας πως το κόμμα της ήταν εκείνο που επέτρεψε το θέριεμα αυτού του τουρκοσυστήματος παραδομών και την εκλογή των κ. Φερχάτ και Ζεϊμπέκ.

Παρεμπιπτόντως, στα τοπικά ΜΜΕ θα βρείτε ειδήσεις για την κλιματική αλλαγή, για τετράγωνα κρουασάν, κά, κάλυψαν μια συναυλία της Βίσση στην Καβάλα (!), αλλά δεν πήραν χαμπάρι το τραγούδι της Karaca για τον Μουσταφά Κεμάλ Πασά στην Κομοτηνή!

Είπατε κάτι;

Μέχρι πότε θα σας “φτύνουν” χωρίς αντίδραση;

Μέχρι πότε οι “άρχοντες” δεν θα γίνουν καμία εξήγηση;

Όσο για την κυρία Δούρου, μάλλον αργά θυμήθηκε ότι η ΝΔ ποιεί την νήσσαν στην Κομοτηνή, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ, “έστρωσε” τον δρόμο με τους δύο πρώην  βουλευτές του. Τότε προφανώς η κυρία Δούρου ήταν ευχαριστημένη που ο Ζειμπέκ στην Ξάνθη και ο Φερχατ στην Ροδόπη κατέθεταν τα ψηφαλάκια τους στο κόμμα εννοείτε με τα γνωστό ανταλλάγματα. Ένα από τα ανταλλάγματα ήταν και η τουρκοφιέστα στην πλατεία της Κομοτηνής.

Από κάποιο σημείο και μετά, είναι παντελώς αδιάφορο τι λένε οι κομματικοί σωλήνες. Ο λαός της Θράκης, συνειδητοποιεί  πώς μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, ότι το παιγνίδι στην Θράκη είναι χαμένο και ξέρει πολύ καλά, ότι η αποφράδα μέρα, είναι πολύ κοντά και πώς θα χρειαστεί να ματώσει μόνος απέναντι στις προσπάθειες της Άγκυρας.