Αφού τούμπαρε το αυτοκίνητο ο εγκληματίας δουλέμπορος με 9 λαθρομετανάστες συνελήφθη

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Πόσο κινδυνεύουν οι ανυποψίαστοι οδηγοί στους δρόμους της Θράκης;

 

Ειλικρινά δεν ξέρω τι βλέπουν κάτω στην Αθήνα οι προύχοντες, αλλά οι εγκληματίες δουλέμποροι συνεχίζουν το έργο τους

Ποιο συγκεκριμένα, η αστυνομία του Ιάσμου, συνέλεβε έναν κακοποιό να οδηγοί το αυτοκίνητο που ήταν κλεμένο και δεν είχε άδεια οδήγησης – πράγμα που σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος δουλέμπορος δεν είναι επικίνδυνος γιατι συντελεί κακουργηματική πράξη μεταφέροντας αλόθρησκους στην χώρα μας, συντελώντας ένα Εθνικό Έγκλημα αλοιόνοντας τον πληθυσμό της Χώρας μας, η οποία πλέον, οριακά στέκεται ως Έθνος – αλλά είναι επικίνδυνος και για τους ανυποψίαστους οδηγούς που κινούνται στους δρόμου της Θράκης.

 

Ο εν λόγω κακοποιός, δουλέμπορος – διακινητή – των αναφέρουν οι εκπρόσωποι της Χώρας, εύπεπτα, αφου έβαλε στο κλεμένο ΙΧΕ αυτοκίνητο 9 λαθρομετανάστες, κινούνταν στο δρόμο και όταν οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει. Ο Εγκληματίας χωρίς να υπολογίσει τις 9 ψυχές που κουβαλούσε, αφού δεν έλαβε υπόψη τους υπόλοιπους οδηγούς που κινούνταν ανυποψίαστοι στο δρόμο, ανέπτυξε ταχύτητα και συνελήφθει όταν τούμπαρε το αυτοκίνητό του.

Οι αστυνομικοί – ξεδοντιασμένοι – και απροστάτευτοι από τον νόμο, απλά καταδιώκουν το όχημα και αν δεν συμβεί κάποιο μοιραίο δυστύχημα με θύματα ανυποψίαστους οδηγούς, οι δουλέμποροι συνήθως, σταματούν και συλλαμβάνονται όταν το όχημα που οδηγούν,  χτυπήσει σε κάποιο φυσικό ή τεχνικό εμπόδιο.

Και φυσικά το ερώτημα της ενίσχυσης της αστυνομίας που όλο το πολιτικό συνάφι δήλωνε με περυσή περιφάνεια ότι θα ενισχύσουν τους αστυνομικούς με καρφιά και τεχνικά μέσα που θα σταματά το αυτοκίνητο των δουλεμπόρων, ήταν μόνο για την τηλεόραση και τίποτε άλλο.

Όπως πληροφορηθήκαμε, καρφιά υπάρχουν για να τα χρησιμοποιήσουν οι αστυνομικοί αλλά, το νομοθετικό πλαίσιο δεν άλλαξε, οπότε μοιραία, οι αστυνομικοί, όταν καταδιώκουν εγκληματίες δουλέμπορους, κάνουν τον σταυρό τους να μην γίνει κάποιο δυστήχημα και τραυματισθούν στην καλύτερη των περιπτώσεων οι ανυποψίαστοι οδηγοί ή προσέχουν να μην τραυματισθούν οι ίδιοι οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια της εκτέλεσης των καθηκόντων τους και πάνε αδιάβαστοι. Και αν δεν έχουν πολλά χρόνια υπηρεσίας, οι οικογένειες τους θα λιμοκτονήσουν.

Ποιο συγκεκριμένα αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας.

Συνελήφθη την (17-8-2024) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών έχει δηλωθεί κλοπή την 10-8-2024 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.