Νίκος Ευφραιμίδης ψηφίζει Μπρίκα

ΝΕΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΟ 3ο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ  ΕΝΑ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΞΥΛΙΑΣ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΞΑΝΘΗΣ  ΝΙΚΟΣ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΣΕ ΚΆΘΕ ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.

Σε σύντομη συνομιλία μας με τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Νίκο Ευραιμίδη αναφορικά με την παρουσία της κ. Μπρίκα στο τιμόνι του νομού Ξάνθης, ο Ν. Ευφραιμίδης εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την επιστήμονα και αντιπεριφερειάρχη κ. Πολυξένη Μπρίκα, η οποία μέσα στους 7 πρώτους μήνες της ανάληψης των καθηκόντων της, σύμφωνα με τον πρώην αντιπεριφερειάρχη  έδωσε θετικά δείγματα γραφής.

Σχολιάζοντας μάλιστα την εκδήλωση της VIA EGNATIΑ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του λέγοντας πώς ήταν μία πετυχημένη εκδήλωση.

Μάλιστα ζήτησε να της δοθεί χρόνος προσαρμογής.

Στην συνέχεια, σημείωσε ότι η παρουσία της Αντιπεριφέρειας σε όλη την επικράτεια του νομού, είναι επιβεβλημένη γιατί οι πολίτες αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως η λειψυδρία το καλοκαίρι και τους χειμερινούς μήνες προτεραιότητα έχει η προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους από πλημύρες και χιόνια και άρα θα πρέπει να γίνει σωστή προετοιμασία από την αντιπεριφέρεια, σε συνεργασία πάντοτε με τους δήμους και προεξάρχουσας της Πολιτικής Προστασίας.

Κατόπιν ερώτησης μας αν θα συνεχίσει παραμένει στην πολιτική σκηνή, ανέφερε ότι παρόλες τα επαγγελματικές του υποχρεώσεις με βήματα όπως επέκταση της υφιστάμενης επιχείρησης του και  τις επεκτάσεις,  είναι «ανοιχτός» σε μία σοβαρή πρόταση που θα του γίνει. «Δεν αποκλείω τίποτε και αν η πρόταση που θα μου γίνει είναι σοβαρή, τότε σαφώς και θα την αξιολογήσω».

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ

Όπως όλοι γνωρίζουν, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης, είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας στα ορεινά της Ξάνθης που δραστηριοποιείται εδώ και πολλές δεκαετίες στον χώρο των οικοδομικών υλικών που όπως μάλιστα πληροφορηθήκαμε ξεκίνησε νέο μεγάλο υποκατάστημα στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας και σύστησε στην έδρα της επιχείρησης του ένα νέο τμήμα επεξεργασίας ξυλείας.

Να ευχηθούμε στον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ν. Ευφραιμίδη καλές δουλειές.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ