Πήγατε ως κλιμάκιο του κόμματός σας στο Νοσοκομείο της Ξάνθης και πολύ καλά κάνατε. Προφανώς πέρα από τις ζοφερές διαπιστώσεις που κάνατε, θα συνειδητοποιήσατε πιστεύουμε, ότι τα προβλήματα στο νοσοκομείο της Ξάνθης, δεν προέκυψαν ξαφνικά και από παρθενογένεση. Βάλατε και σεις το χεράκι σας για το σημερινό χάλι που παρουσιάζει το νοσοκομείο της Ξάνθης, το οποίο κακά τα ψέμματα, στα χέρια της κυρίας Ροφαέλας και του κυρίου Άδωνη Γεωργιάδη η ιστορία γίνεται … ο Θεός να βάλλει το χέρι του.

Βέβαια τις ικανότητες της κ. Ροφαέλας διοικήτρια του νοσοκομείου της Ξάνθης και του Άδωνη Γεωργιάδη, είναι γνωστές και άρα δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Το θέμα μας είναι τι ακριβώς πιστευτό από τον Ξανθιώτικο λαό σημαίνει η επίσκεψή σας στο νοσοκομείο της Ξάνθης και μάλιστα ανακαλύψατε ως δια μαγείας ότι: Πρέπει να δοθούν κίνητρα στους γιατρούς του νοσοκομείου για να μείνουν στις θέσεις τους αλλά, από όσο θυμάμαι οι μισθοί των γιατρών δεν ενισχύθηκαν επί των ημερών σας κατά πρώτον και κατά δεύτερον τα μνημόνια επί των ημερών σας – άσχετα αν τώρα μας την πέσανε τα «κοράκια» της οικονομίας και έφτασαν τον ντενεκέ το λάδι 50 ευρώ, – πράγμα που σημαίνει ότι το βιωτικό επίπεδο του Ξανθιώτη, ούτε επί της κυβερνήσεως σας ήταν καλύτερο ούτε και σήμερα και το ερώτημα παραμένει. Γιατί κύριοι δεν αυξήσατε τους μισθούς εκείνα τα χρόνια και δεν καταργήσατε την γραφειοκρατεία για τις προσλήψεις των γιατρών, που σήμερα όσο και αν η κυβέρνηση του ς πετσόκοβε, να ήταν αξιοπρεπείς. Άρα η διαπίστωση ότι απαιτούνται επιπλέον οικονομικά κίνητρα στους γιατρούς που δεν δόθηκαν και δεν δίνονται και σήμερα, πιάνει και εσάς η «μπάλα» και άρα εκ των πραγμάτων, τζάμπα πήγατε στο νοσοκομείο.

Βέβαια, εκτός από τους μισθούς, όλα τα άλλα που αναφέρετε στην ανακοίνωσή της αυτά που πρέπει να γίνουν για να έχουν καλύτερη υγεία οι Ξανθιώτες, απλά, γιατί δεν τα ψηφίσατε εσείς και η σημερινή κυβέρνηση, δέσμια εκείνων των αποφάσεων να μην έβαζε μπροστά την γραφειοκρατία για να προσληφθούν οι γιατροί.

Εν κατακλείδι, αν πιστεύεται ότι αυτού του είδους οι επισκέψεις σε έναν τομέα που πονά τον μέσο Ξανθιώτη, σας δίνει πολιτικό «μπόνους», είσθε οικτρά γελασμένοι και μάλλον εσείς και η κυβέρνηση δεν πήρατε χαμπάρι ότι οι Ξανθιώτες βαρέθηκαν το θέατρο του παραλόγου που παίζεται εσείς και όλο το πολιτικό σύστημα. Μην παίζεται με τον πόνο και την αγωνία του Ξανθιώτικου λαού.