Το Επιμελητήριο καλεί τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην KavalaExpo

 

Αφού απέτυχε η πραγματοποίηση της έκθεσης στην Ξάνθη, όπου οι επιχειρήσεις έδειξαν απροθυμία στον τελικό χώρο που υποδείχθηκε, το Επιμελητήριο της Ξάνθης, καλεί τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην KavalaExpo.

Οι λόγοι της αναβολής της έκθεσης στην Ξάνθη στην πλατεία Διοικητηρίου που υποδείχθηκε σαν τελικός χώρος, προφανώς  δεν βρήκε σύμφωνες τις επιχειρήσεις της Ξάνθης και που τελικά ματαιώθηκε.

Το Επιμελητήριο Ξάνθης καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του να συμμετέχουν στην 30η Διεθνή Έκθεση KavalaExpo 2024, που θα πραγματοποιηθεί από 04 – 07 Οκτωβρίου 2024, στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη Καβάλας.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου Ξάνθης έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν ΔΩΡΕΑΝ.

Ο τρόπος συμμετοχής (δείγματα, έντυπα κ.λπ.) θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής: Η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και ταμειακώς ενήμερη καθώς και η φυσική παρουσία εκπροσώπου της.

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε σας παρακαλούμε όπως αποστείλετε έως την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024 με e-mail (info@ebex.gr) τη σxετική δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Ξάνθης κα. Σοφία Τσελεπίδου στα τηλέφωνα 2541022533, 2541025105 (εσωτ. 5).