Ο ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Υπό νέα διεύθυνση πλέον λειτουργεί η εταιρεία του γνωστού επαγγελματία εμπορίας και συντήρησης ελαστικών της πόλης μας επί της Λευκίππου, Ηλία Πουτακίδη.

Τα ηνία της επιχείρησης πλέον αναλαμβάνει ο υιός Ευστάθιος, ο οποίος στα 29 του χρόνια, νοιώθει έτοιμος να αναπληρώσει τον πατέρα Ηλία στην διεύθυνση της επιχείρησης.

Ο Πουτακίδης Ευστάθιος με την παρουσία του στην επιχείρηση εδώ και πολλά χρόνια, παράλληλα με τις σπουδές του, δηλώνει έτοιμος να εξυπηρετήσει τους πελάτες, οι οποίοι ήδη δείχνουν την ίδια εμπιστοσύνη που έδειχναν στην επιχείρηση εδώ και δεκάδες χρόνια με την παρουσία του Ηλία.

Ο Ευστάθιος, «φορτωμένος» ως παρακαταθήκη από τον πατέρα Ηλία μιας σύγχρονης επιχείρησης και την σωρευμένη εμπειρία πολλών δεκαετιών, που η αγορά μόνο θετικά έχει να του προσάψει, δηλώνει ότι θα εξυπηρετεί τους πολλούς πελάτες της επιχείρησης έτσι όπως του έμαθε ο μέντοράς του και πατέρας Ηλίας.

Εμείς να του ευχηθούμε καλή δύναμη στις ευθύνες που αναλαμβάνει και φυσικά καλές δουλειές.

Εννοείτε ότι το πρώτο καιρό ο Ηλίας θα είναι παρόντας για ότι χρειαστεί μέχρις ότου αποχωρήσει λόγο σύνταξης από την επιχείρηση.