Για την «ταμπακιέρα» της παραποίησης αρχής και της εχθρικής συμπεριφοράς του Προξενείου στην Θράκη, έτερον ουδέν από τα «αρμόδια» Υπουργεία

ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ, ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΥΠΕΞ, ΠΡΟ.ΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

 

Βεβαίως και θα αποθρασυνθεί ο ψευτομουφτής της Ξάνθης και βεβαίως θα αγωνιστεί για το μεροκάματο του  που βγαίνει από τα μαύρα ταμεία του ΥΠΕΞ της Τουρκίας όταν η Αθήνα αντιμετωπίζει εξ «απαλών ονύχων» την προσπάθεια του Προξενείου να ελέγξει τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης, αφού σύμφωνα με την ερώτηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ προς τον ανευθυνουπεύθυνους υπουργούς: Εξωτερικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης και την απάντηση τους,  δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την αντεθνική συμπεριφορά των οργάνων του Τουρκικού Προξενείου στην Θράκη.

Ποιο συγκεκριμένα ο κ. Χύτας ρώτησε όλους αρμοδιοαναρμόδιους υπουργούς για την παράνομη δράση του ψευδομουφτή της Ξάνθης, ο οποίος με το ζόρι στις 13-4-24 μετά τον θάνατο του του ιμάμη της Σμίνθης, ο οποίος απεδήμησε, ο εκλεκτός του Προξενείου ψευτομουφτής Ξάνθης κύριος Τράμπα, προσπάθησε με το έτσι θέλω, ως άλλος «εξουσιαστής» σύμφωνα με το “pamevro.gr 13.04.2024, 10:26 π.μ.”, προσπάθησε να επιβάλει ιμάμη ελεγχόμενο από το Προξενείο στο τέμενος της Σμύνθης. Όπως είναι λογικό οι πιστοί αντέδρασαν ακολούθησε μεγάλη ένταση και κλήθηκε η Αστυνομία και απομάκρυνε εν μέσω έντασης τον ψευτομουφτή και τον «εκλεκτό» του, ψευτοιμάμη.

Ο κ. Χύτος υπέβαλε τις εξείς ερωτήσεις προς τους δήθεν θεματοφύλακες, εγγυητές της ακεραιότητας της πατρίδας μας :

  1. Προτίθενται να μας απαντήσουν οι κ. κ. Υπουργοί Εξωτερικών και Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στην υπ’ αριθ. Πρωτ. 3883/21.03.2024 ερώτησή μας και τι προτίθενται να πράξουν δια τον περιορισμό της δράσεως του ψευδομουφτή Ξάνθης, κ. Μουσταφά Τράμπα, ο οποίος κατά το δημοσίευμα συμπεριφέρεται ως «εξουσιαστής» του νομού; Το αυτό και για τον ψευδομουφτή Ροδόπης.

 

  1. Προτίθεται να μας απαντήσει ο κ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τι έπραξε η ΕΛ.ΑΣ. κατά την επέμβαση στο Τέμενος της Σμίνθης και αν συνελήφθη ή ασκήθηκε δίωξη εναντίον του ψευδομουφτή, ο οποίος διετάραξε την ηρεμία θρησκευτικού χώρου δια της προκλητικής παρουσίας και ενεργειών του;

 

  1. Προτίθεται να μας απαντήσει ο κ. Υπουργός Δικαιοσύνης τι προτίθεται να πράξει δια των δικαστικών αρχών της Ξάνθης ή νομοθετικά εναντίον του ψευδομουφτή, κ. Μουσταφά Τράμπα, δια τη συνεχή και αδιάλειπτη παραβίαση του νόμου περί

«αντιποιήσεως αρχής»;

 

Και αν έχουν τον Θεό τους διαβάστε τι απάντησαν οι θεματοφύλακες και εγγυητές της ακεραιότητάς της πατρίδας μας. «Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στo διαλαμβανόμενο στην εν θέματι Ερώτηση ζήτημα, σημειώνεται ότι, κατόπιν σχετικής αναφοράς πολίτη για περιστατικό διαπληκτισμού στο τέμενος Σμίνθης, την 12-04-2024, εποχούμενη περιπολία του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου μετέβη, άμεσα, στο σημείο, πλην όμως, κατά την άφιξή της αφενός δεν διαπιστώθηκε η τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αξιόποινων πράξεων και αφετέρου δεν υποβλήθηκε έγκληση, από τα εκεί παρευρισκόμενα άτομα, για οιοδήποτε αδίκημα. Επιπλέον, καθίσταται γνωστό ότι ουδεμία σχετική καταγγελία ή μήνυση περιήλθε, έως την 27-08-2024, στις αρμόδιες υφιστάμενες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης.

Τέλος, υπογραμμίζεται ότι το Υπουργείο μας, εντός του κύκλου των αρμοδιοτήτων του, παρακολουθεί και διαχειρίζεται με την απαιτούμενη διακριτικότητα και ευαισθησία, μέσω των αρμόδιων Υπηρεσιών του, όλα τα ζητήματα που άπτονται της Εθνικής Ασφάλειας, έχοντας ήδη οικοδομήσει το απαιτούμενο πλαίσιο ουσιαστικής και αποτελεσματικής συνεργασίας με τους λοιπούς συναρμόδιους Φορείς και Αρχές.

Σχόλιο ουδέν. Αυτή είναι η Αθήνα και με αυτόν τον τρόπο «προστατεύει» την Θράκη από εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς.

Περί αντιποίησης αρχής η Αθήνα δεν είδε τίποτα, δεν άκουσε τίποτε,  πέρα από έναν ψευτοκαυγά μεταξύ των πολιτών. Καμία  αναφορά από τους «πατριώτες» υπουργούς στην αντεθνική δράση του ψευτομουφτή κανέναν έλεγχο στον τρόπο λειτουργίας του Προξενείου σε βάρος της Ελλάδας.