ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ … ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Πότε θα αρχίσει να παράγει η Ελλάδα; Πώς και πότε θα γυρίσουν οι νέοι στα χωράφια;

Δυστυχώς η κυβέρνηση στην προσπάθεια της να «ρεφάρει» από το γύρισμα της πλάτης των ψηφοφόρων, ξέχασε να ασχοληθεί με πράγματα ουσίας όπως αυτό της ανεπάρκειας της παραγωγής και κατ επέκταση στην ακρίβεια στο ράφι των σούπερ μάρκετ με ένα τεράστιο «καπέλο» που θυμίζει σομπρέρο.

Η μείωση του ΦΠΑ στα παραγόμενα είδη διατροφής στην χώρα μας καθώς και των πρώτων υλών αυτών, είναι επιβεβλημένη.

Η εγκατάλειψη της Θεσσαλίας του «σιτοβολώνα» της Ελλάδος μετά την καταστροφή είναι ένα έγκλημα που οι καταναλωτές πλέον βλέπουν εδώ και καιρό να συντελείτε χωρίς φως στο τούνελ.

-Ένα χρόνο μετά δεν έχουν καταβληθεί αποζημιώσεις σε αυτούς που κάηκαν, που πνίγηκαν και φυσικά η αποκατάσταση της κατεστραμμένης γης σε όλη την επικράτεια είτε από φωτιά είτε από πλημύρα θυμίζει πολιτικό ανέκδοτο.

-Το 25% της καλλιεργήσιμης γης έχει υποστεί ανεπανόρθωτη καταστροφή.

-Οι εξαγγελίες και οι υποσχέσεις της κυβέρνησης έμειναν στα λόγια.

-Ο Θεσσαλικός κάμπος, πηγή διατροφικής ασφάλειας για τη χώρα, δεν μπορεί πλέον να παράγει τα αναγκαία προϊόντα και είμαστε αναγκασμένοι να τα εισάγουμε.

Η διατροφική επάρκεια της χώρας, κάτι που δεν αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση,  συνδέεται με πολιτικές όπως η αύξηση της παραγωγής, η μείωση του κόστους για τους αγρότες, φορολογικά κίνητρα, πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία».

Εκτός από την επικοινωνιακή διαχείριση και τις υποσχέσεις, υπάρχει και η πολιτική του έργου, της αλήθειας, του σεβασμού απέναντι στους πολίτες.