Πολλά τα παράπονα των εμπόρων αυτοκινήτων από το Μηχανολογικό της Π.Ε.

 

Πολλά είναι τα παράπονα των επαγγελματιών της Ξάνθης που ασχολούνται με το εμπόριο των αυτοκινήτων λόγω έλλειψης προσωπικού ΣΤΟ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΟ ΤΜΉΜΑ ΤΟΥ Υπουργείου Μεταφορών, και πολύ κακού συντονισμού των εναπομενόντων υπαλλήλων, οι οποίοι πρέπει να προχωρήσουν τις διαδικασίες μεταβίβασης για να τελεσφορήσει η αγοροπωλησία και να πληρωθεί ο επαγγελματίας από τον πελάτη.

Συγκεκριμένος επαγγελματίας αναφέρει ότι επί 4 ημέρες προσπαθούσε να βρει κάποιον να υπογράψει για την πώληση του αυτοκινήτου και να πληρωθεί. Δυστυχώς όμως, όπως αναφέρει ο επαγγελματίας, η διευθύντρια η οποία απουσίαζε, η δουλειά του εμπόρου «χτύπησε» πίσω και σύμφωνα με την πληροφορία που μας μετέφερε η εν λόγω προϊσταμένη θα απουσίαζε κοντά 10 ημέρες και ο δε κύριος που είναι στην γραμματεία δεν παραλάμβανε τον φάκελο για να δρομολογήσει την εργασία του, σημειώνοντας μάλιστα ότι η συμπεριφορά του ήταν αγενεστάτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ορίστηκε αντικαταστάτης της κυρίας διευθύντριας που να έχει το δικαίωμα της υπογραφής και σαφέστατα αυτές οι συμπεριφορές από την πλευρά της διοίκησης δεν βοηθούν την αγορά.

Όταν μία υπηρεσία έχει άμεση σχέση με την λειτουργία της αγοράς και κωλυσιεργεί είτε γιατί οι υπάλληλοι απουσιάζουν σε άδεια, είτε βάζουν δεκάδες προσκόμματα είτε απλά είναι αγενής και δεν «γουστάρουν» να δουλέψουν, τότε όσες εξαγγελίες και αν κάνει ο Πρωθυπουργός, αν δεν δουλέψει η δημόσια διοίκηση, απλά, θα μείνουν εξαγγελίες.

Προφανώς η έχουσα την ευθύνη αντιπεριφερειάρχης κυρία Μπρίκα θα πρέπει να δει το θέμα της λειτουργίας των υπηρεσιών που προΐσταται, ποιο ζεστά ακόμη και αν οι υπηρεσίες ανήκουν απευθείας στα υπουργία.

Θα μπορούσε ίσως η κ. Αντιπεριφερειάρχης με έγγραφό της προς το αρμόδιο υπουργείο να απαιτήσει να εξυπηρετούνται οι πολίτες που στην τελική αυτή εκεί λογοδοτεί. Στους πολίτες.