Σε απόγνωση οι επαγγελματίες της πόλης στο 2ο χιλιόμετρο Ξάνθης Λάγους

ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΔΡΟΣΕΡΙΤΩΝ

Τον δικό τους Γολγοθά βιώνουν οι επαγγελματίες της πόλης που βρίσκονται μέσα στα όρια της παράνομης δράσης των συμπολιτών της «ευπαθούς κοινωνικής ομάδας», η οποίοι, στα πλαίσια της άτυπης ασυλίας που έχουν από την πολιτεία, απέκτησαν τόσο μεγάλη θρασύτητα που μόλις μετά από μία εβδομάδα από την σύλληψη τους και μέρα μεσημέρι, «βολτάριζαν» μέρα μεσημέρι επιδεικνύοντας στον παθόντα επαγγελματία, ειρωνικά ότι βαδίζουν κόντρα στον νόμο.

Και ενώ ο επαγγελματίας υπολόγιζε ότι γλύτωσε από την παράνομη δράση τους, οι εν λόγω ανήλικοι κλέφτες,  ελεύθεροι, ξαναπέρασαν από την επιχείρηση συνεργείου που διαθέτει ο καταγγέλλων, κατοπτεύοντας το πεδίο; Θέλοντας να του στείλουν μήνυμα ότι θα επαναληφθεί η κακουργηματική τους πράξη;

Η αλήθεια είναι ότι ο εν λόγω επαγγελματίας που διατηρεί την επιχείρηση του στο 2ο χιλιόμετρο Ξάνθης Λάγους, άρχισε και φοβάται ακόμη και για την ίδια του την ζωή από τους ανήλικους δράστες, αφού τον έκλεψαν 3 ή 4 φορές, αποφάσισε να εγκαταστήσει κάμερες να πληρώσει σεκιούριτι και να μπει στην λογική ηλεκτρονικής προστασίας της επιχείρησης του με διόλου ευκαταφρόνητο κόστος.

Ποιο συγκεκριμένα, πριν από δέκα ημέρες, ο εν λόγο επαγγελματίας που διαθέτει επιχείρηση επισκευής οχημάτων, τις μεταμεσονύχτιες ώρες, είδε από τις κάμερες του καταστήματός του, μέσα στον περιφραγμένο χώρο της επιχείρησης του 4 ανήλικους ρωμά να κλέβουν κομμάτια από τα προς επισκευή οχήματα και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και παρουσία του οι νεαροί κλέφτες ρωμά συνελήφθησαν.

Ο εν λόγω επαγγελματίας, αφού ευχαρίστησε την αστυνομία για την ταχύτατη παρέμβαση της, πίστεψε ότι ο Γολγοθάς του τελείωσε. Όμως, δυστυχώς, τα πράγματα με την απονομή της δικαιοσύνης, όταν πρόκειται για τους Ρωμά του Δροσερού, κυλούνε με διαφορετικούς ρυθμούς και … κάπως ανορθόδοξα από ότι στους υπόλοιπους συμπολίτες μας.

Οι νεαροί κλέφτες οι οποίοι σε κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να ήταν σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα, όχι μόνο ήταν ελεύθεροι αλλά πέρασαν ανενόχλητοι από το δρόμο μπροστά στην επιχείρηση του στέλνοντας του το μήνυμα ότι η θρασύτητά τους, μάλλον επιβραβεύεται από την πολιτεία.

Δυστυχώς ο επαγγελματίας που περιμένει νέο χτύπημα στην επιχείρηση του, ζητά απεγνωσμένα προστασία από την πολιτεία των κόπων του και γιατί όχι ακόμη και την ζωής του.