Μας τελείωσε -προς το παρόν- ως Πρόεδρος του παραπαίοντος ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο κ. Στέφανος Κασσελάκης, αφού πριν λίγο ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων επί της πρότασης μομφής εις βάρος του,  η οποία και υπερψηφίστηκε.

Υπέρ της πρότασης μομφής κατά του κ. Κασσελάκη ψήφισαν 163, κατά 120, ενώ υπήρξαν 2 λευκά  και 1 άκυρο ψηφοδέλτιο.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ή θα τον εκλέξει ξανά, ή θα τον απομακρύνει οριστικά ως συμπαθή σε κάποιους, αλλά απολύτως ακατάλληλο για πολιτική ηγεσία. Το γεγονός δεν αποτελεί έκπληξη, αφού ήρθε περίπου ουρανοκατέβατος και απασχόλησε την κοινή γνώμη κυρίως με το χαμόγελό του, το life style του και το γάμο του με τον κ. Tyler McBeth, μη δείχνοντας πως έχει αντίληψη του πού βρίσκεται και ποιό ρόλο είχε αναλάβει.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το τι θα πράξουν οι εκ Ροδόπης ορμώμενοι υποστηρικτές του, στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., με ή χωρίς πολλά ακίνητα, που συνήθως κατάφερναν να βρίσκονται στο κατάλληλο “στρατόπεδο” την κατάλληλη στιγμή.

σσ

Ο χρωματικός τόνος στο φόντο των κάτωθι φωτογραφικών στιγμιότυπων των δύο εσωκομματικών αντιπάλων δεν είναι τυχαίος,  μάλλον αντικατοπτρίζει και την πολιτική τους αντίληψη περί Αριστεράς.

ΠΗΓΗ: Ίασμος Νέα και Απόψεις