ΣΑΜΠΑΝ ΜΠΑΝΤΑΚ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ, ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΙ «ΔΟΥΛΕΥΕΙ»  ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Διαβάζουμε στον ΜΑΧΗΤΗ: «Ούτε ένα, ούτε δυο… αλλά 5.828 ευρώ επιπλέον πλήρωσε ο «χουβαρντάς» Δήμος Ξάνθης με την υπογραφή του αντιδήμαρχου Οικονομικών Σιαμπάν Μπαντάκ, που «έκλεισε» για την φετινή έναρξη των Γιορτών Π. Πόλης 2024 τη Ματούλα Ζαμάνη, ο αντιδήμαρχος –εργολάβος του Πολιτισμού (σ.σ. Παράλληλα είναι πορτιέρης και μαγαζάτορας μπαρ στην Π. πόλη) Μ. Τσέπελης!!!)».

 

Αυτό μας θυμίζει την δική μας «περιπέτεια» με τον εν λόγο αντιδήμαρχο Οικονομικών Μπαντάκ Σαμπάν, όπου μετά το «δούλεμα» που μας έριξε δεν τον βρίσκουμε στα τηλέφωνα.

Ποιο συγκεκριμένα ο κ. Μπαντάκ, στην προσφορά που του έγινε για την προβολή των γιορτών παλιάς πόλης στο Περιοδικό Αγορά … ζω Θράκη, ύψους 800,00 ευρώ στην έγγραφη προσφορά που κάναμε προς την αντιδημαρχία οικονομικών, συναίνεσε προφορικά.

Μετά οι υπεύθυνοι του περιοδικού, πληροφορήθηκαν από «πλάγιες οδούς» μιας και ήταν αδύνατο να επικοινωνήσουμε μαζί του τηλεφωνικά,  ότι το ποσόν είναι υψηλό και ο δήμαρχος δεν συναινεί.

Ακολούθως πληροφορηθήκαμε από τον ίδιο, ότι το ποσόν της προβολής των γιορτών Παλιάς πόλης πέφτει στα 400,00 ευρώ.

Τελικά, ο ίδιος μας ενημέρωσε ότι είναι απόφαση δημάρχου να πληρωθούν όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης με το ποσόν των 400 ευρώ για την προβολή των γιορτών παλιάς πόλης. Κάτι που κρίναμε λογικό και συμφωνήσαμε.

Τυπώσαμε το περιοδικό με ότι κόστος αυτό συνεπάγεται. Χαρτί,  χρώματα και διανομή.

Έκτοτε, από τις αρχές Αυγούστου ο κ. Μπαντάκ δεν απαντά στις κλίσεις μας, δεν έστειλε την ανάλογη εντολή και μέχρι και σήμερα αγνοεί επιδεικτικά τις κλίσεις μας.

Προσπαθήσαμε να τον βρούμε μέχρι και σήμερα στο γραφείο του, κατέστη  αδύνατο και αντιληφθήκαμε ότι κρύβεται.

Η επιχείρηση μας μέχρι και σήμερα 10-9-24 βρίσκεται στο σκοτάδι δεχόμενη ένα οικονομικό πλήγμα από τον αντιδήμαρχο κ. Μπαντάκ, ο οποίος εξακολουθεί να μην απαντά στις κλίσεις μας.

Ερώτηση. Είναι σε γνώση του δημάρχου η επιλεκτική συμπεριφορά του στα μέσα ενημέρωσης που διαθέτουμε;

Εννοείτε ότι θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη όχι τόσο για την οικονομική ζημιά που υποστήκαμε αλλά, όσο για το ηθικό μέρος της κάκιστης συμπεριφοράς του η οποία εκθέτει τον δήμαρχο Στράτο Κοντό και απαξιώνει την δουλειά μας.