…ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΗ…

Ομολογουμένως με μία πολύ σκληρή ανακοίνωση ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Σ. Μωραίτης υποδέχθηκε την υποψηφιότητα για την προεδρεία του ΕΒΕ της Μαριάνθης Μαλιαρουδιάκη

Είναι η πρώτη φορά στη Χώρα μας και στον Επιμελητηριακό θεσμό, που επιχειρεί κάποιος ή κάποια να θέσει υποψηφιότητα για το Αξίωμα του Προέδρου… ως ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ…..

Η κυρία Μαλλιαρουδάκη εκλέχθηκε με τον συνδυασμό μας το 2017, συμμετέχει επτά ολόκληρα έτη στο Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Β.Ε. ΞΑΝΘΗΣ και πέντε χρόνια ως ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, κατόπιν πρότασής μου…

Επτά ολόκληρα χρόνια… δεν διαφώνησε ουδέποτε με τη θέση του Προέδρου, δεν κατέθεσε όμως και ΟΥΔΕΜΙΑ πρόταση, καθώς και δεν καταψήφισε ΟΥΔΕΜΙΑ απόφαση…. Δεν ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό με τον οποίο ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ,  και δεν ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ από τη θέση της ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ, κομίζοντας προφανώς ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΘΗ και νέες….. ιδέες…

Σήμερα λοιπόν, ως ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΗ, μας ανακοινώνει ότι «κατεβαίνει» ως υποψήφια πρόεδρος στο Ε.Β.Ε. Ξάνθης, θαρρώντας πως υποτιμά προφανώς την νοημοσύνη των χιλιάδων μελών που μάχονται να κρατήσουν ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους σε ένα πάρα πολύ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ περιβάλλον, (το οποίο – σημειωτέον – η ίδια δεν άντεξε) και ευτελίζοντας τον ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΘΕΣΜΟ, θαρρώντας πως είναι προσωπική και πολιτική ΠΑΣΑΡΕΛΑ..

Ως Πρόεδρος του Ε.Β.Ε. ΞΑΝΘΗΣ, εδώ και 13 χρόνια, σε μια μακρά και δύσκολη περίοδο μνημονίων και πανδημίας, με διαρκή καθημερινό ΑΓΩΝΑ, ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΥΓΜΗ, ΠΕΙΘΩ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ. Καταφέραμε να καταστήσουμε το Επιμελητήριο Ξάνθης ένα ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ, χωρίς κομματικές παρωπίδες.

Εκπροσωπώντας Το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ και του Επιμελητηριακού θεσμού που υπηρετούμε, κατορθώσαμε να δώσουμε λύσεις με ΕΠΙΤΥΧΙΑ, όχι μόνο στα τοπικά προβλήματα αλλά και σε θέματα που αφορούν ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ (Πνευματικά δικαιώματα).

Ο ΤΟΠΟΣ μας και ο επιχειρηματικός του κόσμος, δεν έχει ανάγκη από κομματικούς “ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ” και προσωπικές… φιλοδοξίες, αλλά από ισχυρούς, έμπειρους, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΤΟΥΣ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥΣ και δυναμικούς ανθρώπους να μάχονται, να διεκδικούν και να υπηρετούν το ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ,  ανιδιοτελώς.

Ωστόσο, εύχομαι στο καλό και καλή τύχη στην ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΗ υποψήφια κ. Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης

Στυλιανός Μωραΐτης