Οραματιζόμαστε ένα επιμελητήριο, το οποίο θα είναι αξιόπιστος σύμμαχος των επαγγελματιών του τόπου μας

« Να φέρουμε μια νέα οπτική στον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου μας, ενώνοντας την εμπειρία με την καινοτομία» δήλωσε  η επικεφαλής του Συνδυασμού “ΙΣΧΥΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ” Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη στην συνέντευξη τύπου που παρεχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης  στους εκπροσώπους των  τοπικών ΜΜΕ στην αίθουσα του επιμελητηρίου, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή του συνδυασμού της στις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Ξάνθης

Παρουσίασε μαζί με τους συνεργάτες της τις βασικές θέσεις,  προτάσεις  και πυλώνες του προγράμματός του συνδυασμου “ΙΣΧΥΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ”

«Οραματιζόμαστε ένα επιμελητήριο, το οποίο θα είναι αξιόπιστος σύμμαχος των επαγγελματιών του τόπου μας και θα τους βοηθάει να διαχειριστούν τις επαγγελματικές προκλήσεις. Να δημιουργήσουμε ένα καινούριο, πιο ανταγωνιστικό και καινοτόμο περιβάλλον για τις επιχειρήσεις μας» τόνισε η κυρία Μαλλιαρουδάκη, παρουσιάζοντας συνεργάτες και υποψήφιους του συνδυασμού της. Οι τέσσερις από τους εφτά  απαρτίζουν σήμερα τη διοικούσα επιτροπή του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

 

“Iστορικά γνωρίζετε ότι προέρχομαι από μια αρτοποιητική οικογένεια και εργάστηκα ως αρτοποιός επί 20 συναπτά έτη.  Είχα την τιμή οι συνάδελφοί μου να με επιλέξουν για πρόεδρο του σωματείου τους και να τους αντιπροσωπεύσω στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ελλάδος.

Και αυτή τη στιγμή παρέχω υπηρεσίες μελετών οργάνωσης στην επιχείρηση αγροτικών εφοδίων του Παπαδόπουλου Κωνσταντίνου, ο οποίος πριν με επιλέξει για συνεργάτη του, είχα την τιμή και τη χαρά να με επιλέξει για σύζυγο και μητέρα των παιδιών του. Είμαι Γενική Γραμματέας στο Επιμελητήριο Ξάνθης.

Στο πλευρό μου έχω τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου μας, το Χρήστο Παμπουκίδη, ο οποίος είναι λογιστής,  δίπλα του  βρίσκεται ο υπεύθυνος των επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου ο Μανώλης ο Χατζησταμάτης κτηματομεσίτης. Και εξ αριστερών μου ο Γιώργος ο Ρόιδος , υπεύθυνος ΓΕΜΗ και οδοντοτεχνίτης.

Νιώθουμε μεγάλη χαρά και τιμή που σας καλωσορίζουμε σήμερα στην επίσημη παρουσίαση της παράταξης μας «Ισχυρό Επιμελητήριο».

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, η απόφαση για τη δημιουργία αυτής της παράταξης δεν υπήρξε μια εύκολη και σίγουρα όχι μια αψήφιστη  απόφαση.

Ήταν αποτέλεσμα πολλών συζητήσεων, ανταλλαγών απόψεων, μελέτης των αναγκών και αξιολόγησης των δεδομένων και οπωσδήποτε με τεράστιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον επιχειρηματικό κόσμο και την τοπική κοινωνία.

Σκοπός μας είναι ένας.  Να φέρουμε μια νέα οπτική στον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου μας, ενώνοντας την εμπειρία με την καινοτομία. Και να εξασφαλίσουμε όσα περισσότερα εργαλεία χρειάζεται για να παρέχουμε πρόοδο στις επιχειρήσεις του τόπου μας.

Θέλουμε η τοπική κοινωνία να αισθάνεται εκτίμηση για τους επαγγελματίες του τόπου, να τους καμαρώνει  τους επαγγελματίες και να αντλεί παράδειγμα από τη δική τους πρόοδο. Θέλουμε όσοι είναι έξω από τα όρια του Νομου, να μας βλέπουνε με εκτίμηση και με σεβασμό, να μας επιλέγουν με εμπιστοσύνη και να μας διαφημίζουν με τον καλό τους λόγο από το προσωπικό τους βίωμα.

Οραματιζόμαστε ένα επιμελητήριο, το οποίο θα είναι αξιόπιστος σύμμαχος των επαγγελματιών του τόπου μας και θα τους βοηθάει να διαχειριστούν τις επαγγελματικές προκλήσεις. Δεσμευόμαστε  να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον, το οποίο θα προάγει την εκπαίδευση και την κατάρτιση, έτσι ώστε να δίνει συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη.

Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κάθε εργαλείο, το οποίο θα κάνει τις υπηρεσίες μας και τις παροχές μας πιο εύκολες, μέσω της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών μας. Θέλουμε να γίνουμε η φωνή των επαγγελματιών του τόπου μας, εξασφαλίζοντας ότι οι απόψεις και οι θέσεις τους θα ακουστούν στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων.

Στην προσπάθειά μας αυτή σας καλούμε όλους να σταθείτε στο πλευρό μας με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας. Για να βοηθήσουμε όλοι και να δημιουργήσουμε ένα καινούριο, πιο ανταγωνιστικό και καινοτόμο περιβάλλον για τις επιχειρήσεις μας.

Μέχρι εκείνη τη μέρα, μέχρι δηλαδή την επομένη των εκλογών, η οποία πιστεύω ότι θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για το Επιμελητήριο μας υπό την διοίκηση της ομάδας μας,  μέχρι τότε εξυπακούεται ότι παραμένω απολύτως ενεργή στο ρόλο μου και στις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό,  με την ίδια αφοσίωση, η οποία με διακατείχε μέχρι σήμερα.

Κλείνοντας, επιτρέψτε μου να τονίσω το αυτονόητο. Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία είναι ένα δικαίωμα, αλλά είναι και μια ευκαιρία που έχει ο καθένας και η καθεμία από εμάς, να συνδιαμορφώσουμε αυτό το ελπιδοφόρο μέλλον και γι αυτό καλώ όλα τα μέλη, τα οποία έχουν οικονομικές εκκρεμότητες να τις τακτοποιήσουν άμεσα θα έλεγα και όχι έγκαιρα, έτσι ώστε να διασφαλίσουν το δικαίωμα της συμμετοχής τους, γιατί κάθε ψήφος είναι σημαντική και η στήριξή σας και η ψήφος σας είναι ο ακρογωνιαίος  λίθος της επιτυχίας μας, της επιτυχίας όλων μας.”