Να αποκαταστήσουμε και μία αλήθεια αναφορικά με την επιχείρηση του
Πουτακίδη Ηλία η οποία βέβαια δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα

Ο ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ
ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

Κατ΄αρχάς να ζητήσουμε συγνώμη στην όποια αναστάτωση φέραμε με το δημοσίευμά μας, στην επιχείρηση του Ηλία Πουτακίδη, που παρουσιάσαμε τον γιο του να αναλαμβάνει και επισήμως την διαχείριση της εταιρείας.
Ναι μεν ο Ευστάθιος, υιός Πουτακίδης ανέλαβε στην ουσία την διεύθυνση της; επιχείρησης, αλλά, ο Ηλίας, πατέρας, θέλει ακόμη χρόνο για να βγει στην σύνταξη.
Εμείς να ευχηθούμε στον πατέρα και τον γιο να είναι γεροί και να έχουν καλές δουλειές.

 

Ο ΥΙΟΣ ΚΑΝΤΖΙΛΙΔΗΣ
ΡΑΦΑΗΛ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ

Ραφαήλ Καντζιλίδης γιος του Θανάση Καντζιλίδη που επί σειρά δεκαετιών διατηρεί την επιχείρηση του συντήρησης και επισκευής των ΙΧΕ αυτοκινήτων στην Τέρμα Δημοκρίτου απέναντι από το ξενοδοχείο Νέστος.

Η εφημερίδα μας είχε την τιμή και την χαρά να κόψει το πρώτο τιμολόγιο για την συνδρομή της επιχείρησης στο όνομα του Ραφαήλ.

Να πάμε όμως στην ουσία. Με δεδομένο το ανοιχτό πνεύμα του Θανάση, πατέρα του Ραφαήλ, ο οποίος εκτός από πολύ καλός τεχνίτης και εκπαιδευτής τεχνιτών, είναι άριστος άνθρωπος και σέβεται όχι μόνο τους πελάτες της επιχείρησης του, αλλά τον συνομιλητή του. Ο Ραφαήλ δεν πήρε μόνο τα γονίδια της ευγένειας από τον πατέρα αλλά αλλά από πολύ μικρός που ζεί μέσα στο συνεργείο παράλληλα με τις σπουδές του, πήρε και τα γονίδια της γνώσης στην δουλειά του πατέρα του που τον αντικαθιστά πλέον επάξια.

Ευχόμαστε στον υιό Καντζιλίδη, υγεία, δύναμη και να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό το έργο του πατέρα του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΙΣΛΕΡ: Η ΤΑΒΕΡΝΑ Ο «ΣΤΑΘΜΟΣ» ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

Συνεχίζει την λειτουργία της η Ταβέρνα ο Σταθμός στον σιδηριροδρομικό σταθμό με τον Γιώργο να δίνει όπως πάντα το στίγμα του μέσα από τα ποιοτικά εδέσματά του. Γράφει συγκεκριμένα η xanthitimes.gr: ΤΟ ΚΑΦΕ ΟΥΖΕΡΙ «Ο ΣΤΑΘΜΟΣ»
Έχει την δική του γευστική ιστορία.
Απολαύστε τον Παράδεισο της δροσιάς και συνδυάστε τον με τις παραδεισένιες γεύσεις του καφέ ουζερί «Ο ΣΤΑΘΜΟΣ».
Οι παραδοσιακοί τηγανητοί κεφτέδες, οι πανσέτες, τα παϊδάκια,
οι μπριζόλες , τα σουβλάκια και δεκάδες άλλες νοστιμιές από ντόπια κρέατα στα κάρβουνα, σε συνδυασμό με τις χειροποίητες σαλάτες, τον σεβασμό στον πελάτη, την άμεση εξυπηρέτηση, τις λογικές τιμές και το άνετο πάρκινγκ, μας βάζουν στην προτεραιότητα των Ξανθιωτών και όχι μόνο.

 

Δεν είναι τυχαίο το
γεγονός ότι στην Σχολή Συμεωνίδη διδάσκεται ήθος και σεβασμός

Μία ακόμη θετική αξιολόγηση πελάτη έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες αξιολογήσεις πελατών της Σχολής Οδηγών Συμεωνίδη και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι οδηγοί που αποκτούν την άδεια οδήγησης είναι πολυ προσεκτικοί στους δρόμους. Σύμφωνα με το moto της Σχολής προηγείται η ασφαλείς οδήγηση
Ευχαριστούμε για τα θερμά σας σχόλια! 🙏 Η εμπιστοσύνη σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να παρέχουμε ποιοτική εκπαίδευση και άριστη υποστήριξη. Η επιτυχία σας είναι η δική μας χαρά!

Αν θέλετε κι εσείς να μάθετε να οδηγείτε με ασφάλεια, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας! 🚗
📍 28ης Οκτωβρίου 32 & Ηρώων 19, Ξάνθη
☎️ 2541064929 ☎️ 2541021214
📧 symewnidisl@gmail.com

Σε απόγνωση οι επαγγελματίες της πόλης στο 2ο χιλιόμετρο Ξάνθης Λάγους
ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΔΡΟΣΕΡΙΤΩΝ

Τον δικό τους Γολγοθά βιώνουν οι επαγγελματίες της πόλης που βρίσκονται μέσα στα όρια της παράνομης δράσης των συμπολιτών της «ευπαθούς κοινωνικής ομάδας», η οποίοι, στα πλαίσια της άτυπης ασυλίας που έχουν από την πολιτεία, απέκτησαν τόσο μεγάλη θρασύτητα που μόλις μετά από μία εβδομάδα από την σύλληψη τους και μέρα μεσημέρι, «βολτάριζαν» μέρα μεσημέρι επιδεικνύοντας στον παθόντα επαγγελματία, ειρωνικά ότι βαδίζουν κόντρα στον νόμο.

Και ενώ ο επαγγελματίας υπολόγιζε ότι γλύτωσε από την παράνομη δράση τους, οι εν λόγω ανήλικοι κλέφτες, ελεύθεροι, ξαναπέρασαν από την επιχείρηση συνεργείου που διαθέτει ο καταγγέλλων, κατοπτεύοντας το πεδίο; Θέλοντας να του στείλουν μήνυμα ότι θα επαναληφθεί η κακουργηματική τους πράξη;

Η αλήθεια είναι ότι ο εν λόγω επαγγελματίας που διατηρεί την επιχείρηση του στο 2ο χιλιόμετρο Ξάνθης Λάγους, άρχισε και φοβάται ακόμη και για την ίδια του την ζωή από τους ανήλικους δράστες, αφού τον έκλεψαν 3 ή 4 φορές, αποφάσισε να εγκαταστήσει κάμερες να πληρώσει σεκιούριτι και να μπει στην λογική ηλεκτρονικής προστασίας της επιχείρησης του με διόλου ευκαταφρόνητο κόστος.

Ποιο συγκεκριμένα, πριν από δέκα ημέρες, ο εν λόγο επαγγελματίας που διαθέτει επιχείρηση επισκευής οχημάτων, τις μεταμεσονύχτιες ώρες, είδε από τις κάμερες του καταστήματός του, μέσα στον περιφραγμένο χώρο της επιχείρησης του 4 ανήλικους ρωμά να κλέβουν κομμάτια από τα προς επισκευή οχήματα και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και παρουσία του οι νεαροί κλέφτες ρωμά συνελήφθησαν.

Ο εν λόγω επαγγελματίας, αφού ευχαρίστησε την αστυνομία για την ταχύτατη παρέμβαση της, πίστεψε ότι ο Γολγοθάς του τελείωσε. Όμως, δυστυχώς, τα πράγματα με την απονομή της δικαιοσύνης, όταν πρόκειται για τους Ρωμά του Δροσερού, κυλούνε με διαφορετικούς ρυθμούς και … κάπως ανορθόδοξα από ότι στους υπόλοιπους συμπολίτες μας.

Οι νεαροί κλέφτες οι οποίοι σε κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να ήταν σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα, όχι μόνο ήταν ελεύθεροι αλλά πέρασαν ανενόχλητοι από το δρόμο μπροστά στην επιχείρηση του στέλνοντας του το μήνυμα ότι η θρασύτητά τους, μάλλον επιβραβεύεται από την πολιτεία.

Δυστυχώς ο επαγγελματίας που περιμένει νέο χτύπημα στην επιχείρηση του, ζητά απεγνωσμένα προστασία από την πολιτεία των κόπων του και γιατί όχι ακόμη και την ζωής του.

Μαίρη Τσιακίρογλου: Το διακύβευμα είναι η αγαστή συνεργασία προς όφελος των επιχειρήσεων

Ζητήσαμε ένα σχόλιο από την πρόεδρο της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου για την υποψηφιότητα της Μαριάνθης Μαλιαρουδάκη για την προεδρία του Επιμελητηρίου.
Η κυρία Τσιακίρογλου ανέφερε: «Εμείς ως συνδικαλιστικό όργανο των ελευθέρων επαγγελματιών τον μικρών και αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών και εμπόρων νομού Ξάνθης, ευχόμαστε σε όλους τους υποψηφίους της εκλογικής διαδικασίας και αυτός ή αυτή που θα εκλεγεί, να μπορέσει να προσφέρει στο κοινό καλό των ελευθέρων επαγγελματιών, πάντοτε σε συνεργασία με τα συνδικαλιστικά όργανα που εκπροσωπούν τους ελεύθερους επαγγελματίες και τον εμπορικό σύλλογο. Δηλαδή Ομοσπονδία, Εμπορικός σύλλογος και Επιμελητήριο να έχουν μία αγαστή συνεργασία και αυτό νομίζω είναι το διακύβευμα της ΟΕΒΕ Ξάνθης. Αυτό επιζητούμε και καλή επιτυχία στους δύο υποψηφίους οι οποίοι θα διεκδικήσουν την προεδρία του επιμελητηρίου, και στους υποψηφίους συμβούλους τους, οι οποίοι θα διεκδικήσουν μία θέση εκλογής στο επιμελητήριο».