ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΑΛΙΑΡΟΥΔΑΚΗ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ

Αδιαμφισβήτητα θα είναι το πρόσωπο ενδιαφέροντος της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα του επιχειρηματικού κόσμου της Ξάνθης και αυτό γιατί μετά από πολλά χρόνια, μία γυναίκα ετοιμάζεται να μπει στην προεκλογική αρένα για την θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης, απέναντι σε ένα νυν πρόεδρο, τον Στέλιο Μωραίτη, ο οποίος και ξέρει να κάνει εκλογές αλλά η συμπεριφορά του προς τους αντιπάλους αποδεικνύεται πολύ σκληρή.

Παρόλα αυτά η κυρία Μαλιαρουδάκη, ξέρει από αγώνες αφού όλοι γνωρίζουμε ότι εδώ και 20 χρόνια στην ελεύθερη αγορά γνωρίζει εκ των έσω τι σημαίνει την τελευταίοι 20ετία να κρατάς επιχείρηση στην Ελλάδα.

Παράλληλα, στα συν της υποψηφίας προέδρου είναι η γνώση της λειτουργίας του Επιμελητηρίου της Ξάνθης.

Επί 7 χρόνια υπάρχει μέσα στην λειτουργία και τις αποφάσεις του Διοικούσας Επιτροπής και απαντώντας στις πιεστικές προτάσεις των δημοσιογράφων, είπε ότι τις αντιρρήσεις της, τις παρουσίαζε στην ομάδα εργασίας.

ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Σίγουρα όλοι αντιλαμβάνονται τον θυμό του Σ. Μωραίτη και πιστεύουμε ότι σαν πρώτη αντίδραση, όποιος και να ήταν στην θέση του θα ένοιωθε και προδομένος και θυμωμένος όμως …
Η ανακοίνωση που εξέδωσε ήταν σκληρή για την επί σειρά ετών συνεργάτιδα του η οποία αποφάσισε να σταθεί απέναντί του στις επιμελητηριακές εκλογές τον Δεκέμβριο του 24.

Η πολυετής εμπειρία του, ο μεγάλος κύκλος γνωριμιών του, ο επί σειρά ετών εκλογικός του μηχανισμός, η στήριξη του Περιφερειάρχη Χ. Τοψίδη θεωρείτε δεδομένη και αυτόματα τον καθιστούν έναν αξιολογότατο αντίπαλο.
Άρα κατά την δική μας ταπεινή εκτίμηση, η αντίδραση του Σ. Μωραίτη ήταν μάλλον πρόσκαιρη και περαστική, γιατί ο Σ. Μωραίτης μπορεί να ξέρει να κερδίζει εκλογικές μάχες, όμως ξέρει και να χάνει μάχες με αξιοπρέπεια.
Ελπίδα όλων και η ουσία είναι να μπουν στην εκλογική διαδικασία όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του Επιμελητηρίου για να αποκτήσει και πάλι την παλιά του αίγλη και δύναμη και άρα ο σκοπός είναι αν είναι δυνατόν να ενημερωθούν όλοι οι επιχειρηματίες για το πρόγραμμα του κάθε υποψηφίου.

Θ. Ηλιάδης από τις 6.30 το πρωί στην κεντρική πλατεία Ξάνθης.
-Η ντόπια πολιτική χρειάζεται φιλότιμο

Με τον Θ. Ηλιάδη, δέν μας συνδέει ιδιαίτερη φιλία, ούτε και ποτέ βρεθήκαμε ομοτράπεζοι σε κάποιο καφέ.

Εκτιμώ ότι ο Θ. Ηλιάδης σέβεται την δουλειά μου και εγώ την δική του και μένουμε σε αυτό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος δημοσιογράφος είδε τον Θ. Ηλιάδη πρωινές ώρες στην κεντρική πλατεία να επιθεωρεί την λειτουργία του σιντριβανιού, όπου κακά τα ψέματα είναι στην καρδιά της Ξάνθης και λογικά θα πρέπει να είναι σε συνεχή σε λειτουργία.

Ο Θ. Ηλιάδης, έτσι έμαθε, έτσι κάνει και τώρα σαν πολιτικός όχι γιατί είναι ο κλασικός πολιτικάντης της λίθινης εποχής αλλά, γιατί διαθέτει φιλότιμο.

Λίγο αψύς αλλά ναι ,διαθέτει φιλότιμο και πονά τα λεφτά που πληρώνει ο κόσμος στον δήμο για να μπορεί ανταποδοτικά να απολαμβάνει το συντριβάνι, την προσοχή στις παιδικές χαρές την καθημερινότητα του, και το πρωί πρωί στους δρόμους, δεν είναι πολιτική, αλλά η ύπαρξη φιλότιμου και τίποτε άλλο.