Με ανάρτηση του ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Ανέστης Αντωνιάδης με γλαφυρό τρόπο σε ανάρτηση του στ ακοινωνικά μέσα δικτύωσης αναφέρει:
«Στο Ναό της Θεού Σοφίας Ξάνθης, κατά την προσπάθεια του να προσευχηθεί και να εισέλθει ο Μητροπολίτης Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας, ο καντηλανάφτης και ταμίας του ναού αφού τον προπηλάκισα λεκτικά τον έσπρωξαν και τον πέταξαν έξω από τον προαύλιο χώρο του ναού. Ο Μητροπολίτης της Αγίας Πετρούπολης με ολυμπία ψυχραιμία έκατσε στο πεζοδρόμιο επί της οδού Μ. Βόγδου και προσευχήθηκε γονατιστός!»
Τι θα γινόταν άραγε εάν γινόταν αυτό το γεγονός; Προφανώς η συντέλεια του κόσμου!
Ε αυτό το γεγονός έγινε ακριβώς στο Τσινάρ Τζαμί και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα! Αλλά αυτό δεν είναι το εξοργιστικό, το ακόμα εξοργιστικότερο είναι ότι ακριβώς πριν λίγα λεπτά από το επεισόδιο, όλη σχεδόν η πολιτεία με εκπροσώπους από όλες τις βαθμίδες στα εγκαίνια του ιεροσπουδαστήριου έβγαζαν πομπώδες λόγους και έβγαιναν φωτογραφίες.
«Η Ελλάδα σέβεται τη θρησκευτική ελευθερία όλων των πολιτών της. Ούτε εκβιάζει, ούτε εκβιάζεται. Και φυσικά ούτε παζαρεύει, ούτε ανταλλάσσει τα δικαιώματα των δικών της πολιτών με κανέναν και για κανέναν», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας, Γιώργος Καλαντζής.
Ούτε μία ώρα μετά από όλα αυτά που ειπώθηκαν, έγιναν ακριβώς τα αντίθετα και αναρωτιέμαι!
Μπορεί η πολιτεία να προστατεύσει τους θρησκευτικούς της αξιωματούχους ή εάν είναι μουσουλμάνοι δεν μπορεί;!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!