Νιος ήμουν και γέρασα

ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

 

Μαθαίνουμε ότι ο βουλευτής της Ροδόπης, μετά από επαφές με τα αναρμοδιοαρμόδια υπουργεία , συνοδευόμενη η ανακοίνωσή του με την σχετική φωτογραφία,  λέει ότι θα αναπλάσουν το παλιό δικαστήριο της Κομοτηνής.

Καλά κάνει και το υπενθυμίζει ο βουλευτής Ροδόπης κ. Στυλιανίδης το όλο θέμα, αλλά από τα μικρά τα μου χρόνια, όταν ακόμη λειτουργούσε το παλιό δικαστικό, «μέγαρο» να το πει ο Θεός, έλεγαν όλοι ότι θα το συμμαζέψουν, θα το κάνουν ανθρώπινο που θα προσδίδει κύρος στην Ελληνική Πολιτεία στην ακριτική Θράκη. Σήμερα μετά από 40 και βάλε χρόνια ακούγονται τα ίδια λόγια.

Επειδή ο κ. Στυλιανίδης, είναι σοβαρός βουλευτής καλά θα κάνει να μην μείνει στα λόγια του Υπουργείου γιατί θα … μείνουν λόγια.

Να πιέσει στο μέτρο του δυνατού, οι δεσμεύσεις του υπουργού, και των συναρμοδίων του, αυτό να γίνει σε τούτη την ζωή.

Και στο τέλος τέλος δεν γνωρίζω αν αυτή η προτεραιότητα θα έπρεπε να δοθεί και στην οικονομία γιατί και στην Κομοτηνή ,όπως και στην Ξάνθη, η ακρίβεια τσακίζει κόκκαλα και το ένα μαγαζί μετά το άλλο κλείνει.

Μήπως να ασκείτο μεγαλύτερη πίεση προς τους κυβερνόντες, από όλους τους βουλευτές της Θράκης, να αλλάξει κάτι στην οικονομία;

Η οποία Θράκη, έχει δίπλα της, φορολογικούς παραδείσους. βλέπε Βουλγαρία και Τουρκία για να αμβλυνθούν οι ανισότητες και η Θράκη να γίνει και αυτή φορολογικός παράδεισος, όπως οι γειτονικές περιφέρειες των γειτονικών χωρών;

Λέμε τώρα.