ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γενισέας υποδέχεται με μεγάλη χαρά την καλλιτεχνική ομάδα DROMOCÒSMICAS με την ολοκαίνουργια παράστασή τους “Άγριος! Οι περιπέτειες ενός μπιζελιού”, μια ιστορία για τον κύκλο της ζωής, ιδανική για παιδιά ηλικίας 3-6 ετών αλλα και παιδια ολων των ηλικιων.
Η παράσταση συνδυάζει τη μαγεία του Kamishibai, το θέατρο αντικειμένων, το θέατρο σκιών και την παντομίμα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία που θα συνεπάρει τα παιδιά και θα τα εισάγει σε έναν κόσμο φαντασίας, γεμάτο χιούμορ και εκπαιδευτικά μηνύματα. Είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο “Rouli Rouli roulette” της Cécile Bergame, το οποίο κέρδισε το βραβείο “Prix du livre petit Enfance” της πόλης του Gaillac, Γαλλία, το 2023.
Ημέρα Παράστασης: Κυριακη 27 Οκτωβριου
Ώρα: 18.30
Χώρος: Λαογραφικο Μουσειο Γενισεας
Η ομάδα DROMOCÒSMICAS είναι γνωστή για την πρωτοτυπία και το δυναμικό της στυλ, καθώς και για την επιτυχημένη τους προηγούμενη παράσταση “Muaba”, η οποία είχε ενθουσιάσει το κοινό της Γενισέας.
Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, καθώς και για πολιτιστικά κέντρα, βιβλιοθήκες και άλλους εσωτερικούς χώρους.
Είσοδος 3 Εuro
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το 6940411047
fb  Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γενισέας
instagram pmsullogos.geniseas
Σας περιμένουμε όλους για να χαρίσουμε στα παιδιά μας μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη χαμόγελα και δημιουργικότητα!