Κάλιο αργά παρά ποτέ

Ο κυβερνητικός βουλευτής Σ. Τσιλιγγίρης, σύμφωνα με ανάρτηση του στο facebook και αφού συναντήθηκε με την υφυπουργό τουρισμού  κυρία Ράπτη και αφού λέει, έψαξαν να βρουν τρόπους ανάπτυξης τουριστικά της Ξάνθης, θα ενημερώσει τους φορείς για το τι ειπώθηκε και πώς θα δωθεί λύσγ στην τουριστική ανάπτυξη του νομού.

Καλώς τον και ας άργησε.

Εκείνο που απλά θέλουμε να επισημάνουμε, είναι ότι ο κυβερνητικός βουλευτής, άφησε να περάσουν 6 χρόνια ανεκμετάλλευτα και αφού ο τουρισμός στην Ξάνθη έπιασε πάτο, αποφάσισε να ενεργηθεί. Κάλιο αργά, παρά ποτέ, λέει ο σοφός λαός.

Διαβάστε τι λέει στην ανάρτηση του ο κυβερνητικός βουλευτής της Ξάνθης:

Συναντήθηκα με την Υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη και μου έγινε ενημέρωση και παρουσίαση του σχεδιασμού του Υπουργείου για την προώθηση του Τουρισμού στον Νομό μας, καθώς και σε ιδιαίτερες μορφές τουρισμού με βάση τις δυνατότητες της περιοχής και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.

Κατόπιν συνεννόησης θα δρομολογηθεί από μέρους μου ενημέρωση των φορέων της περιοχής μας και τηλεδιάσκεψη με την Υφυπουργό στην οποία θα  αναφερθούν από όλους οι προοπτικές ανάδειξης και αξιοποίησης της περιοχής μας.

Ευχαριστώ την Υφυπουργό για την ενημέρωση και περισσότερο για το πραγματικό ενδιαφέρον και τη διάθεση της να βοηθήσει την περιοχή μας.